Home TOP NEWS Θα αποτελέσει ξανά την… αιχμή του δόρατος

Θα αποτελέσει ξανά την… αιχμή του δόρατος


Κατέγραψε μερικά λεπτά συμμετοχής στους τελευταίους δύο αγώνες απέναντι στον Άρη ο Μάριους Στεπίνσκι. Έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής στο παιχνίδι πρωταθλήματος και ακολούθως στο κύπελλο μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο για να καταγράψει ασίστ και να συμβάλει στη μεγάλη μας νίκη.

Η λογική λέει ότι αύριο ο Πολωνός επιθετικός θα είναι ξανά στις αρχικές επιλογές του Γιάννη Αναστασίου, στον αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση. Είναι σε πάρα πολύ αγωνιστική κατάσταση, είναι αυτός που σκόραρε δύο τέρματα στον αμέσως προηγούμενο αγώνα κόντρα στην ίδια αντίπαλο στο ΓΣΠ και μάλλον θα πάρει τη θέση του Ανδρόνικου στην εντεκάδα.

Πιθανόλογούμε πως ο Κακουλλής θα είναι βασικός την Τετάρτη, σε έναν αγώνα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, με βάση τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στον πρώτο ημιτελικό, οπότε είναι λίγο απομακρισμένο να πάει σε 4 ματς διαδοχικά στην εντεκάδα ο Κύπριος επιθετικός.

Ο Στεπίνσκι θα επιδιώξει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος να μεγαλώσει τον αριθμό των γκολ που σημείωσε φέτος. Είναι στα 12 φετινά, 6 εκ των οποίων σημείωσε στην ΟΜΟΝΟΙΑ από την ημέρα που εντάχθηκε στην ομάδα μας.