Home TOP NEWS Χρόνος υπάρχει αλλά…

Χρόνος υπάρχει αλλά…

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν εισέλθει ήδη στην επόμενη μέρα και άρχισαν όλοι ιθύνοντες της ομάδας μας, την δουλειά για τον σχεδιασμό της νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία θέλουν να είναι ισχυρή και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ευρώπη αρχικά και Κύπρο.


Βλέποντας λοιπόν, τις ημερομηνίες που αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν μπροστά τους ένα πάρα πολύ καλό χρονικό διάστημα ενώπιο τους, για να δουλέψουν και να προχωρήσουν σωστά τον προγραμματισμό της ομάδας μας.

Φυσικά και ο χρόνος, που έχουν ο Λιθουανός τεχνικός, ο Γιάννης Αναστασίου, το επιτελείο σχεδιασμού και η Διοίκηση είναι αρκετός, ωστόσο δεν πρέπει κανείς μα κανείς να επαναπεύεται και την ίδια ώρα δεν θα πρέπει να σπαταληθεί και να αναλωθεί ανούσια.

Υπάρχουν πολλά ανοικτά κεφάλαια στην ομάδα μας, ανανεώσεις, αποχωρήσεις και προσθήκες, γι’ αυτό και οι Βάλντας Νταμπράσουσκας και Γιάννης Αναστασίου θα πρέπει να κινηθούν χωρίς καμία χρονοτριβή και να αρχίσουν δειλά – δειλά να βάζουν τα πρώτα λιθαρακιά στην δημιουργία της νέας ΟΜΟΝΟΙΑΣ.