Home TOP NEWS Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ


Ο Λοίζος Λοίζου την περασμένη Κυριακή ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Χέρενφεν στην οποία αγωνίστηκε εκεί από τον Ιανουάριο ως δανεικός.

Ο Διεθνής Κύπριος μεσοεπιθετικός, τώρα επέστρεψε στην Κύπρο, θα πάρει μερικές ανάσες, όπως και οι συμποδοσφαιριστές του κι ακολούθως θα αρχίσει την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σίγουρα για τον Λοίζου, η παρουσία του στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, του “άνοιξε την όρεξη” και βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί ξανά στο εξωτερικό, ωστόσο για την ώρα η προετεραιότητα του πρέπει και επιβάλλεται να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ στην οποία και ανήκει.

Περιμένουμε λοιπόν, ότι όνομα του Λοίζου θα παίξει αρκετά αυτό το καλοκαίρι, απ’ εκεί και πέρα, αυτός που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στο “Ηλίας Πούλλος” αυτός θα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως ευελπιστούμε να μην σπαταληθεί χρόνος σε αυτό το κεφάλαιο.

Από την στιγμή που ο Λοίζος διατηρεί συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι και το 2026, για να μπορέσει να φύγει ξανά για το εξωτερικό θα πρέπει να φέρει στα γραφεία των πρασίνων προτάσεις, οι οποίες θα πρέπει να ικανοποιήσουν οικονομικά και τα θέλω της ομάδας μας, μέχρι να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος φορώντας την πράσινη φανέλα.