Home TOP NEWS Ξέμενε από δυνάμεις και επιλογές στα μεγάλα ραντεβού!

Ξέμενε από δυνάμεις και επιλογές στα μεγάλα ραντεβού!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στα μεγάλα ραντεβού της φετινής αγωνιστικής περιόδου και συγκεκριμένα σε κάποια παιχνίδια της φάση των πλέι – οφ, είναι γεγονός ότι φάνηκε να ξεμένει από δυναμείς, αλλά και από επιλογές ποδοσφαιριστών.


Δεν θα αναφερθούμε στην τελευταία ισοπαλία με την Πάφο FC καθώς τα πάντα είχαν κριθεί βαθμολογικά, αλλά θα μιλήσουμε για τις δύο ήττες με την ΑΕΚ, την εντός έδρας ισοπαλία με την Πάφο, αλλά και τον χαμένο τελικό, στον οποίο η ομάδα μας φάνηκε ότι της έλειψε όλο το “καύσιμο” από το ντεμπόζιτο της.

Ο Γιάννης Αναστασίου, ήρθε λίγο πριν την πρώτη αγωνιστική των πλέι – οφ, βρήκε διαμορφωμένο το ρόστερ δεν μπορούσε να αγγίξει πάνω σε αυτό, ωστόσο με τις επιλογές που είχε, το πάλεψε, πήρε αρκετούς βαθμούς στα πλέι – οφ, οδήγησε την ομάδα μας στον μεγάλο τελικό κάτι που έρχεται να του πιστωθεί στην δουλειά που έκανε τους τρεις μήνες παρουσίας του στο “Ηλίας Πούλλος”.

Φυσικά και θα χάνοταν κάποιοι βαθμοί στο “μίνι” πρωτάθλημα της β΄φάσης, όμως αυτό που φάνηκε είναι ότι, σε κάποια παιχνίδια που πήγαινε κάτι “στραβά” όπως με την ΑΕΚ (δις) και στον τελικό κυπέλλου, φαινόταν ότι, ο κ. Αναστασίου δεν είχε τις επιλογές να αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας μας.

Σίγουρα αρκετοί ποδοσφαιριστές τράβηξαν αρκετό κουπί καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, ήταν λογικό και αναπόφευκτο να επέλθει η κούραση, η οποία δυστυχώς βγήκε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, ενώ μέσα σε όλα αυτά προστέθηκαν και στο ιατρικό δελτίο και τέσσερεις σημαντικοί ποδοσφαιριστές οι Στεπίνσκι, Φαμπιάνο, Μπεζούς και Σεμέδο που άδειασαν τα χαρτιά του Ελλαδίτη κόουτς.

Όλα τα πιο πάνω φανέρωσαν τα λάθη που έγιναν στον προγραμματισμό της χρονιάς και στην τελική ήρθαν να κοστίσουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία μετά από τέσσερα χρόνια έμεινε χωρίς κάποιο τίτλο.

Τώρα περιμένουμε απ’όλους όσους βρίσκονται στο πράσινο οικοδόμημα και θα εργαστούν για τον προγραμματισμό, να δουλέψουν σκληρά τώρα το καλοκαίρι να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη,  για να “χτίσουν” μια νέα ομάδα με ποιότητα, αλλά και με βάθος που θα μπόρει να πρωταγωνιστεί σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και κύπελλο.