Home SPORTS NEWS Μιλάει με Παρί ο Ρονάλντο!

Μιλάει με Παρί ο Ρονάλντο!

http://www.astra.com.cy/images/ronaldooo.jpg


Σε μία σημαντική αποκάλυψη προέβη η ιταλική «gazzetta dello sport», η οποία σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν έχει προκύψει πρόβλημα στις πρώτες επαφές του παίκτη με το γαλλικό σύλλογο και αυτό που απομένει είναι να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ο Πορτογάλος άσος φέρεται να ζητάει από τη Ρεάλ Μαδρίτης 18 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να μην μπορεί να του προσφέρει παραπάνω από 14 εκατομμύρια ελέω οικονομικής κρίσης και Financial Fair Play.

Από την άλλη, ο Σεΐχης Αλ Τανί δεν έχει κανένα πρόβλημα οικονομικό και έχει διαμηνύσει στους συνεργάτες του ότι θέλει να προσφέρουν στον Πορτογάλο σούπερ σταρ ότι αυτός επιθυμεί και έτσι οι διαπραγματεύσεις περνάνε στο δύσκολο στάδιο, το οποίο είναι ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα είναι σκληρός διαπραγματευτής για το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας του. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει θέσει ως τιμή του Κριστιάνο τα 100 εκατομμύρια ευρώ και δύσκολα θα πέσει πιο κάτω.

Αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του «CR7» στην Παρί, τότε υπολογίζεται ότι θα κοστίσει κοντά στα 300 εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο πέντε χρόνων.

Έχει έτοιμο αντικαταστάτη

Πάντως, αν η Ρεάλ «χάσει» τον Ρονάλντο από τα χέρια της έχει έτοιμο αντικαταστάτη για να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα του Μουρίνιο, αλλά και να επαναφέρει τον ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου.

Ο Πέρεθ ετοιμάζεται να φέρει στη «βασίλισσα» τον Φαλκάο. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι σε εκπληκτική κατάσταση φέτος και έχει απασχολεί έντονα τη «βασίλισσα».

πηγή: woop.gr