Home SPORTS NEWS «Θυσιάζεται» ο Κακά για τον Ρονάλντο;

«Θυσιάζεται» ο Κακά για τον Ρονάλντο;


Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Κακά την καριέρα του στη Κορίνθιανς από τον Ιανουάριο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του βραζιλιάνικου Τύπου, ενώ παίζει… γερά και η Νέα Υόρκη! Με τις εφημερίδες στη χώρα του «καφέ» να αναφέρουν πάντως ότι η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι αντίθετη στην παραχώρηση του 30χρονου μέσου, ώστε  να μπορέσει να δώσει και τα περισσότερα χρήματα που θέλει ο Κριστιάν Ρονάλντο μέσω της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του.

Όπως ανέφερε το πρακτορείο «UoL», ο Ρονάλντο ζήτησε ετήσιες αποδοχές 15 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτά τα χρήματα η «βασίλισσα» δεν μπορεί να τα καλύψει αν δεν βγάλει από… πάνω της ένα από τα «βαριά» συμβόλαια, όπως του Κακά, που ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν πως η Κορίνθιανς, αν τελικά ο Κακά φύγει από τη Βραζιλία είναι ο πιθανότερος προορισμός, ενώ δεν αποκλείουν να συνεχίσει και στη νέα Υόρκη! Ο Βραζιλιάνος μπορεί να έπαιξε ξανά στην εθνική, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο τον έχει ξεκινήσει βασικό φέτος μόλις σε έναν επίσημο αγώνα.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr