Home SPORTS NEWS Κόλλησε… η Αντάλιασπορ

Κόλλησε… η Αντάλιασπορ


Δεν πέρασε η Αντάλιασπορ από την έδρα της Κασιμπάσα, καθώς έμεινε στο 1-1, νίκες με το ίδιο σκορ (3-1) στις έδρες τους πέτυχαν Τραμπζονσπόρ και Καραμπούκσπορ (σκόραρε ο Λούα, Λούα). Έτσι, η Αντάλιασπορ είναι μόνη πρώτη, με 22 βαθμούς, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από τη Γαλατάσαραϊ, η οποία παίζει την Κυριακή στην έδρα της Μερσίν!

Η Αντάλιασπορ, που είχε πέντε σερί νίκες, άφησε δυο βαθμούς. Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε μάλιστα με το πέναλτι του Αϊσατί στο 77’. Η Κασιμπάσα ισοφάρισε μάλιστα, ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες. Συγκεκριμένα, αποβλήθηκε στο 80’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καπλάν και στο 90’ ο Ούτσε έκανε το 1-1 επίσης με πέναλτι.

Η Τραμπζονσπόρ επέστρεψε στις νίκες και έφτασε τους 16 πόντους… Νίκησε με 3-1 την Ακίκασπορ (έχει 10 πόντους και είναι στη ζώνη υποβιβασμού). Για την γηπεδούχο σκόραραν ο Μιερζεβέφσκι (3’, 77’), Έμερσον (7’), Είχε μειώσει σε 2-1 ο Μεζένγκα στο 52’.

Ανάσα… και την Καραμπούκσπορ, η οποία με νέο τεχνικό (μετά την ήττα από την Καϊσερίσπορ με 0-3 εκτός, απολύθηκε ο Μίκαελ Σκίμπε) επιβλήθηκε με 3-1 της Ι. Μπουγιουκσεχίρ. Η νικήτρια έφτασε τους 11 βαθμούς και ξεπέρασε τους αντιπάλους της, κατά έναν πόντο… Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε μάλιστα με τον Βέμπο στο 4’, αλλά η γηπεδούχος κατάφερε και έφτασε σε τρία γκολ και να κάνει την ανατροπή. Ισοφάρισε ο Σερνάτ στο 33’ με πέναλτι, ο Πάρλακ έκανετο 2-1 στο 62’ και ο Λούα, Λούα σημείωσε το 3-1 στο 90’…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr