Home SPORTS NEWS Υπέγραψε ο Κάτσε για 4,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ

Υπέγραψε ο Κάτσε για 4,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ


Εδεσε τον 19χρονο μεσοεπιθετικό του Εργκους Κάτσε για τα επόμενα 4,5 χρόνια ο ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις που είχαν γίνει την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στον Ζηση Βρύζα, τον Γιώργο Γεωργιάδη, τον νεαρό άσο και τον ατζέντη του Νίκο Λυμπερόπουλο, είχαν αίσιο τέλος. Και ο Κάτσε υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών που θα έχει ισχύ απο τον Ιανουάριο του 2013. Μάλιστα απο τα 800 ευρώ που παίρνει μηναίως ο Κάτσε, το συμβόλαιό του εκτοξεύεται. Και για τον πρώτο χρόνο οι απολαβές του θα αγγίξουν τις 80.000 ευρώ.
Ο Κάτσε με δηλώσεις του στην επισημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε πως ειναι χαρούμενος για την πολύ σημαντική συμφωνία που ανοίγει νέους ορίζοντες στην καριέρα του. Και ευχαρίστησε τους πάντες. Μάλιστα δηλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Από το 2004 που εντάχθηκα στα Τμήματα Υποδομής, όνειρό μου ήταν να βρεθώ στην πρώτη ομάδα και ν’ αγωνιστώ στην Τούμπα.
Οφείλω να ευχαριστήσω τον Προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε ν’ αποδείξω ότι μπορώ να είμαι μέλος του Π.Α.Ο.Κ.
Ευχαριστώ τη διοίκηση που αναγνώρισε τις προσπάθειές μου και μου πρόσφεραν νέο συμβόλαιο.
Ευχαριστώ επίσης τους φιλάθλους μας, που με στήριξαν και έκαναν υπομονή στα πρώτα μου βήματα. Ελπίζω να μην τους απογοητεύσω ποτέ.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί χωρίς τη στήριξή τους δεν θα κατάφερνα τίποτα».
Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr