Home SPORTS NEWS Φαβορί με απόδειξη

Φαβορί με απόδειξη


Σε μία έδρα που δεν κερδίζει την ΑΕΚ στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος (0-1, 1-2, 1-1), ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να κάνει απόψε την πρώτη του νίκη σε κλασσικό ντέρμπι για τη φετινή σεζόν και να συνεχίσει να προπορεύεται μια σημαντική διαφορά στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ιδιομορφία της αναμέτρησης έχει να κάνει με το ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και πανίσχυρος ενώ η ΑΕΚ τελευταία και αποδυναμωμένη, αλλά οι ερυθρόλευκοι θα μπουν στο ΟΑΚΑ βγάζοντας από το μυαλό τους αυτά τα δεδομένα. Θέλουν να πάρουν το τρίποντο για να παραμείνουν στο +5 από τον ΠΑΟΚ, δύο εβδομάδες πριν από την αποστολή στην Τούμπα. Και για να εισπράξουν το εντυπωσιακό για την εποχή πριμ των 300 χιλιάδων ευρώ που δίνει η διοίκηση ως δώρο και για την επιτυχία με την Μονπελιέ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στο πρώτο του ντέρμπι στον πάγκο του Ολυμπιακού και στο πρώτο του ματς στο ΟΑΚΑ, είναι αναγκασμένος να κάνει αλλαγές στην άμυνα με τις απουσίες των Κοντρέρας και Μανωλά που είναι το βασικό δίδυμο στόπερ. Ενώ έχει ΄πολλές και σούπερ επιλογές για τις υπόλοιπες θέσεις με όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Σιόβας, Παπάζογλου, Φέισα, Μανιάτης, Φουστέρ, Μασάντο, Αμπντούν και Μήτρογλου έχουν προβάδισμα να ξεκινήσουν σύμφωνα με τις δοκιμές και τις εκτιμήσεις για τις σκέψεις του προπονητή, αλλά με Γκρέκο, Βλαχοδήμο, Μοδέστο, Τζεμπούρ, Ιμπαγάσα να μην είναι καθόλου έκπληξη εάν (κάποιος ή κάποιοι) μπουν στο αρχικό σχήμα.

Το γρήγορο γκολ και η πίεση από την αρχή στον αντίπαλο είναι ο στόχος του Ολυμπιακού ώστε να μην ανεβεί ψυχολογικά η ΑΕΚ και κλειστεί πολύ στη συνέχεια για την ισοπαλία. Συστάσεις γίνονται στους παίκτες να αποφύγουν να παρασυρθούν από οποιαδήποτε πρόκληση εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, να έχουν το νου τους μόνο στο παιχνίδι και στην προσπάθεια για τη νίκη.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr