Home SPORTS NEWS «Ελπίζω ο Τίτο να είναι στον πάγκο κόντρα σ’ εμάς»

«Ελπίζω ο Τίτο να είναι στον πάγκο κόντρα σ’ εμάς»


Αισιόδοξος ότι η Μίλαν μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Ουμπέρτο Γκαντίνι. Μιλώντας μετά την κλήρωση της φάσης των “16” του champions league, ο αθλητικός διευθυντής των “ροσονέρι” έστειλε τις ευχές του στον Τίτο Βιλανόβα και τόνισε πως ελπίζει ότι στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων ο τεχνικό των “μπλαουγκράνα” θα βρίσκεται στον πάγκο του.

«Την περασμένη σεζόν αντιμετωπίσαμε την Μπαρτσελόνα δύο φορές. Στη φάση των ομίλων και στα προημιτελικά. Έχουμε συνηθίσει πλέον να παίζουμε στην Καταλονία. Είμαστε κοντά στον Τίτο Βιλανόβα και την οικογένειά του και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Ελπίζουμε ότι θα βρίσκεται στον πάγκο στους αγώνες μ’ εμάς.

Αγωνιστικά βελτιωνόμαστε και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι μέχρι τον Φεβρουάριο. Θα αντιμετωπίσουμε μια τέλεια μηχανή παρά το γεγονός ότι στη φάση των ομίλων αντιμετώπισαν περισσότερα προβλήματα απ’ ότι συνήθως. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα προκριθούμε. Είναι το δυσκολότερο εμπόδιο που θα μπορούσε να μας τύχει και αν τα καταφέρουμε να το ξεπεράσουμε τότε μπορούμε να πάμε μέχρι το τέλος».

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr