Home SPORTS NEWS Με θρίλερ 7 γκολ στο +7 η Γιουνάιτεντ! (videos)

Με θρίλερ 7 γκολ στο +7 η Γιουνάιτεντ! (videos)


Ματσάρα στο Όλντ Τράφορντ με τη Γιουνάιτεντ να βρίσκεται τρεις φορές πίσω στο σκορ από τη Νιούκασλ αλλά τελικά να είναι εκείνη που φεύγει με τους τρεις βαθμούς. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» λυτρώθηκαν στο 90ο λεπτό, με τον Ερνάνες να γράφει τον επίλογο με 4-3 και την ομάδα του να ξεφέυγει στους 7 βαθμούς ύστερα και την ήττα της Σίτι από τη Σάντερλαντ.

Τα δύσκολα ξεκίνησαν από το 4ο μόλις λεπτό όταν ο Περτς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Άλαν Παρντιου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Έβανς 21 λεπτά αργότερα, όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ καθώς ο κεντρικός αμυντικός σκόραρε κατά λάθος και στο δικό του τέρμα κάνοντας το 1-2 στο 29. Ο Έβανς έγινε έτσι ο τρίτος ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ που σκοράρει και… στις δύο εστίες, μετά τον Ρούνι και τον Μπέκαμ. Ο Εβρά λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας ισοφάρισε εκ νέου για τη Γιουναιτεντ, όμως ο Σισέ στο 68 έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Νιούκασλ. Στο 71 ήταν η σειρά του Φαν Πέρσι για να σκοράρει και να γράψει το 3-3, με το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά να είναι πολύ ανοιχτό. Η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχανε τη μία μετά την άλλη τις ευκαιρίες, ενώ και η Νιουκάσλ είχε ένα δοκάρι που θα μπορούσε να της δώσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Αυτό όμως δεν έγινε αφού ο Ερνάνες είχε διαφορετική άποψη και μετουσίωσε σε γκολ την εξαιρετική σέντρα του Κάρικ για το 4-3.

Μαχαιριά από έναν πρώην δικό της, τον Άνταμ Τζόνσον, δέχτηκε η Μάντσεστερ Σίτι που ηττήθηκε στο Στάδιο του φωτός από τη Σάντερλαντ με 1-0. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός σκόραρε στο 53ο λεπτό για τις «Μαυρόγατες» χαρίζοντάς τους τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Στο Κάροου Ρόουντ η Τσέλσι πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της κόντρα στη Νόργουιτς με γκολ που σημείωσε ο Μάτα στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης μείωσε με αυτόν τον τρόπο τη διαφορά της από τη Σίτι στους 4 βαθμούς,έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μπορεί να σκόραρε αλλά η ΚΠΡ δεν νίκησε καθώς Γουεστ Μπρομ ήταν πιο εύστοχη και με γκολ των Μπραντ και Γκριν πήρε ακόμα τρεις βαθμούς.

Πρεμιερ Λιγκ αποτελέσματα:

Έβερτον – Γουίγκαν 2-1
Φούλαμ – Σαουθάμπτον 1-1
Γιουνάιτεντ – Νιούκσαλ 4-3
Νόργουιτς – Τσέλσι 0-1
Ρέντινγκ – Σουόνσι 0-0
Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σ. 1-0
ΚΠΡ – Γουέστ Μπρομιτς 1-2
Άστον Βίλα – Τότεναμ (19:30)
Στόουκ – Λίβερπουλ (21:45)

Γιουνάιτεντ – Νιούκασλ 4-3

 

Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σ. 1-0

Νόργουιτς – Τσέλσι 0-1

Έβερτον – Γουίγκαν 2-1

 

 Φούλαμ – Σαουθάμπτον 1-1

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr