Home SPORTS NEWS Σοκάρει η είδηση του θανάτου του Μίτσελ Κόουλ

Σοκάρει η είδηση του θανάτου του Μίτσελ Κόουλ


Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Στίβενεϊτζ, της Όξφορντ και της Σάουθεντ, Μίτσελ Κόουλ απεβίωσε σήμερα σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ο άτυχος Άγγλος αναγκάστηκε πέρυσι να σταματήσει την καριέρα του απο μια σπάνια καρδιοπάθεια.

Ο Κόουλ είχε πρόσφατα αγωνιστεί για λίγα λεπτά σε ένα παιχνίδι 7ης κατηγορίας με την Αρλσεί, στο twitter της οποίας μεταδόθηκε η είδηση.

«Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ο Μίτσελ Κόουλ απεβίωσε χθες το βράδυ. Οι σκέψεις όλων στην Άρλσεϊ είναι με την οικογένειά του.»

Σύμφωνα με τον δ/ντη του συλλόγου, Γκάρι Κινγκ, εκείνο που τον είχε έπεισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο εντελώς βλέπωντας το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Φαμπρις Μουάμπα τον Μάρτιο.

Ο Κόουλ ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πέτυχε το πρώτο γκολ στο νέο Γουέμπλεϊ σε έναν αγώνα της Στίβενεϊτζ με την Κιντερμίνστερ το 2007.

Η Ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:«Η Ένωση είναι σε βαθια θλήψη απο την απώλεια του 27χρονου Μίτσελ Κόουλ. Οι σκέψεις μας είναι με τους φίλους και την οικογένειά του.»

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr