Home SPORTS NEWS Η ιστορία της Γιουνάιτεντ αποτυπωμένη στον καμβά!

Η ιστορία της Γιουνάιτεντ αποτυπωμένη στον καμβά!


Ένας ζωγράφος από το Μάντσεστερ παρουσίασε έναν πίνακα στον οποίο έχει αποτυπώσει το παρόν και το παρελθόν της Γιουνάιτεντ, τιμώντας έτσι τους «κόκκινους διαβόλους» για την υπεροχή τους στην Αγγλία.

Στην εικόνα της ομάδας ηγούνται οι Ρούνι, Βίντιτς και Γκίγκς, ακολουθούμενοι από το παρελθόν της Γιουνάιτεντ. Ο Καντονά, Ο Μπέκαμ και ο Πέτερ Σμάιχελ είναι μερικά απο τα ιερά τέρατα του συλλόγου που έλαμψαν στο Όλντ Τράφορντ.

Εκτός αυτών κάποιος μπορεί να ξεχωρίσει τα πρόσωπα των Μπρους, Χιουζ, Σόλσκιερ και Μπάσμπι Μπέιμπς. Φυσικά ο πίνακας δε θα μπορούσε να ήταν ολοκληρωμένος χωρίς δύο από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Δυο σερ, ο Άλεξ Φέργκιουσον και ο Ματ Μπάσμπι συμπληρώνουν την ζωγραφιά που έχει για φόντο το ουτοπικό Θέατρο των Ονείρων.

Με μια πρώτη ματιά νομίζει κανείς ότι λησμονήθηκαν από τον ζωγράφο αστέρες, όπως είναι ο Ντένις Λο, ο Τζορτς Μπεστ και ο σερ Μπόμπι Τσάρλτον αλλά στα δεξία φαίνεται ξεκάθαρα το άγαλμα της «Ιερής Τριάδας».

Διάσπαρτα είναι επίσης τα τρόπαια της Πρέμιερ Λιγκ και του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πίνακας τοποθετήθηκε ήδη στο Μουσείο Ποδοσφαίρου του Μάντσεστερ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr