Home SPORTS NEWS Φέργκιουσον: «Ματσάρα με Ρεάλ…»

Φέργκιουσον: «Ματσάρα με Ρεάλ…»


Την Τετάρτη στο πλαίσιο των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε ότι περιμένει μεγάλο ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Με τον Σκωτσέζο τεχνικό να βλέπει τον Φιλ Τζόουνς και τον Τζόνι Έβανς να φωνάζουν «παρών»! Στην αποστολή και ο Άσλεϊ Γιανγκ, αντίθετα, εκτός έμεινε ο Πολ Σκόουλς…

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» πιστεύει ότι η «βασίλισσα» και η ομάδα του προσφέρουν φανταστικό θέαμα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, καλύτερο από το αν έπαιζε η Γιουνάιτεντ κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

«Το θέαμα θα είναι φανταστικό. Τίθενται αντιμέτωπες δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι καλύτερο ακόμα και από το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα», υπογράμμισε ο σερ Άλεξ Φέρκουσον στο επίσημο περιοδικό του συλλόγου, και συμπλήρωσε: «Για τη δυναμική και την ιστορία των δύο ομάδων πιστεύω ότι δεν μπορεί να υπάρχει πιο σημαντικό και γοητευτικό παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Στα αγωνιστικά να αναφέρουμε πως στην προπόνηση της Τρίτης ο Φιλ Τζόουνς και ο Τζόνι Έβανς συμμετείχαν στον κανονικό πρόγραμμα. Να θυμίσουμε πως αμφότεροι αποχώρησαν τραυματίες στην αναμέτρηση με την Έβερτον, αλλά ξεπεράσαν τα προβλήματα τους!
Ο Πολ Σκόουλς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο του και έμεινε εκτός αποστολής. Μαζί με την αποστολή ταξίδεψε στη Μαδρίτη και ο Άσλεϊ Γιανγκ, που προπονήθηκε επίσης κανονικά και περιμένουνε να δούμε αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής μετά από απουσία ενός μήνα.

Η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Ισπανίας αποτελείται από τους: Ντε Χέα, Λίντεγκααρντ, Μπάτνερ, Εβρά, Έβανς, Φέρντιναντ, Ράφαελ, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Κάρικ, Άντερσον, Κλέβερλι, Γκιγκς, Νάνι, Βαλένσια, Γιανγκ, Ερνάντες, Καγκάβα, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι και Γουέλμπεκ.

Να υπογραμμίσουμε ότι όπως ανέφερε και η «Daily Mail» στις μονομαχία του Ζοσέ Μουρίνιο με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο Πορτογάλος τεχνικός μετράει 6 νίκες έναντι 3 του Σκωτσέζου προπονητή, ενώ μεταξύ τους υπάρχουν και πέντε ισοπαλίες! Την τελευταία φορά που βρέθηκαν απέναντι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Ίντερ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2008-09 με ισοπαλία στο Μιλάνο (0-0) και νίκη στη ρεβάνς της Αγγλίας (2-0).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr