Home SPORTS NEWS «Φωτιά» στο «clasico» και λόγω… Μαγιένκο

«Φωτιά» στο «clasico» και λόγω… Μαγιένκο


Την Τρίτη το πρόγραμμα έχει ένα ακόμα «clasico» με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, και μετά το 1-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αναμένεται σπουδαίο ματς στο «Καμπ Νόου», με τον διαιτητή του μεγάλου αγώνα να… βάζει «φωτιά»!

Βλέπετε, ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα, Τζόρντι Ρόουρα αναφέρθηκε στον ρέφερι του «clasico» Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο, και έλαβε αμέσως την απάντησή του από τον Ζοσέ Μουρίνιο! Με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην λέει τίποτα για το μέλλον του στον πάγκο της «βασίλισσα»…

Να αναφέρουμε πως διαιτητής του ντέρμπι θα είναι ο Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο και ο Τζόρντι Ρόουρα θυμήθηκε τον τελικό του 2010, όταν η «βασίλισσα» νίκησε με 1-0 στο «Μεστάγια» στη Βαλένθια, αλλά και τη φετινή ήττα της «Μπάρτσα» από την Σοσιεδάδ, αγώνες στους οποίους διαιτήτευσε ο συγκεκριμένος ρέφερι…

«Με τον Ουντιάνο τα αποτελέσματά μας είναι χειρότερα απ’ ότι με άλλους και στον μοναδικό αγώνα που χάσαμε στο πρωτάθλημα διαιτητής ήταν αυτός. Έχουμε επίσης στη μνήμη μας την ανοχή που έδειξε στην Ρεάλ Μαδρίτης σε εκείνο το ματς κυπέλλου. Το καλύτερο που μπορεί να συμβεί είναι να περάσει απαρατήρητος», υπογράμμισε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα»!
Αυτά τα λόγια τα πληροφορήθηκε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης από τους δημοσιογράφους και ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε την απάντησή του! «Προτιμώ να μείνω με τα μαθήματα που έχουμε πάρει στο παρελθόν από την Μπαρτσελόνα. Μαθήματα αθλητισμού, μαθήματα για να μην πιέζουμε τον διαιτητή, να μην τον περικυκλώνουμε, να μην ζητάμε κάρτα για τους αντιπάλους και προφανώς πως να παίζεται το ποδόσφαιρο, κάτι που το κάνουν πολύ καλά», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Τζόρντι Ρόουρα μίλησε επίσης για τη σημασία που έχει για τη «Μπάρτσα» να αποκλείσει τη Ρεάλ, ενώ αποκάλυψε και του πως θα αγωνιστούν οι «μπλαουγκράνα».
«Τα παιχνίδια που θα παίζουμε από εδώ και πέρα θα είναι όλο και πιο σημαντικά και αποφασιστικά. Μέχρι τώρα η σεζόν ήταν πολύ ωραία και το να αποκλείσουμε την Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα», τόνισε ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν επαναπαυόμαστε σε κάποιο αποτέλεσμα. Είμαστε πάντα μία επιθετική ομάδα και θα παραταχθούμε για να νικήσουμε στον αγώνα. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει»!
Μιλώντας για την απόδοση του Λιονέλ Μέσι επισήμανε: «Οπως και να παίξει, είναι σε εξαιρετικό επίπεδο, θα δούμε αν θα βελτιωθεί όμως το να συζητάμε κάτι τέτοιο είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έκρυψε πως στη «βασίλισσα» ανυπομονούν για μεγάλα ματς, ενώ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ότι αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει. Στη Ρεάλ απασχολεί και το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια…
«Το κλίμα είναι νορμάλ, μας αρέσουν αυτά τα παιχνίδια και όλοι θέλουν να παίξουν. Προτιμώ τα παιχνίδια τέτοιας δυσκολίας από άλλα χωρίς ένταση. Για αυτό είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Θέλουμε να έρθει γρήγορα το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και αυτό με την Γιουνάιτεντ», υπογράμμισε ο «Special One» και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω ποιοι θα είναι οι 11. Δεν είναι αυτό που ήθελα να πω».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επισήμανε πως δεν θα επηρεάσει τη «Μπάρτσα» η ήττα από τη Μίλαν για το Τσαμπίονς Λιγκ. «Δεν υπάρχουν στιγμές όταν παίζουν μεγάλες ομάδες. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό είναι, τίποτα παραπάνω», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ, η ατάκα του ήταν: «Μιλάμε στο τέλος της σεζόν…».

Ο Σεσκ Φαμπρέγκας περιμένει πάντως τη Μπαρτσελόνα περισσότερο αποτελεσματική για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.
«Στη Μαδρίτη είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Τώρα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, γιατί οι αντίπαλοι μας ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται. Πρέπει να φανούμε ικανοί στην τελική προσπάθεια αν θέλουμε να φθάσουμε στον τελικό. Είναι ζωτικής σημασίας θέμα να σκοράρουμε. Δεν πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να περιμένουμε τι θα συμβεί. Πέρυσι παραλίγο να αποκλειστούμε στην έδρα μας, ενώ είχαμε πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Η Ρεάλ είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και για να προκριθούμε θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πιστεύουμε στις ικανότητες μας και θέλουμε μπροστά στο κοινό μας να ζήσουμε ακόμη μία στιγμή επιτυχίας και δόξας. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος αλλά είμαι αισιόδοξος πως στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση», είπε ο διεθνής άσος…

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr