Home SPORTS NEWS «Χ» και προβάδισμα για Ντόρτμουντ

«Χ» και προβάδισμα για Ντόρτμουντ


Η Ντόρτμουντ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τη Σαχτάρ, ωστόσο κατάφερε και τις δύο να ισοφαρίσει και με το 2-2 έχει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του αγώνα ρεβάνς στη Γερμανία.

Αμφίρροπο ματς με ανατροπές στο Ντόνετσκ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2. Άφησαν έτσι ανοιχτούς λογαριασμούς για τον αγώνα ρεβάνς στη Γερμανία, με την Ντόρτμουντ να έχει ωστόσο ισχνό προβάδισμα, καθώς θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της, με όπλο τα δύο εκτός έδρας γκολ.

Το σκορ άνοιξε για τους Ουκρανούς ο Σρνα στο 31′ με εκτέλεση φάουλ, με την απάντηση των φιλοξενούμενων να έρχεται γρήγορα καθώς ο Λεβαντόφσκι δέκα λεπτά αργότερα (41′) ισοφάρισε σε 1-1, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, όμως η Σαχτάρ κατάφερε να βρει ξανά δίχτυα στο 68′ με τον νεοεισελθόντα Ντάγκλας Κόστα να κάνει το 2-1. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωνόταν με νικητές τους γηπεδούχους, ο Χούμελς με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σμέλτσερ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

Σαχτάρ: Πιατόβ, Σρνα, Τσιγκρίνσκι, Ρακίτσκι, Ρατ, Χούμπσμαν, Φερναντίνιο, Αλέξ Τεϊσέιρα, Τάισον (62′ Ντόουγκλας Κόστα), Μχιταριάν, Λουίζ Αντριάνο.

Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Φελίπε Σαντάνα, Χούμελς, Σμέλτσερ, Κελ, Σβεν Μπέντερ, Μπλαστσικόβσκι (80′ Λάιτνερ), Γκέτσε, Ρόις, Λεβαντόβσκι.
http://www.dailymotion.com/video/xxhn8e_shakhtar-vs-borussia-dortmund-1-0-srna_sport?start=0
http://www.dailymotion.com/video/xxhngh_shakhtar-vs-borussia-dortmund-1-1-lewandowski_sport#from=embediframe
http://www.dailymotion.com/video/xxhod4_shakhtar-vs-borussia-dortmund-2-1-costa_sport#from=embediframe
http://www.dailymotion.com/video/xxhod4_shakhtar-vs-borussia-dortmund-2-1-costa_sport#from=embediframe

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr