Home SPORTS NEWS Τα ρέστα τους στο Ολντ Τράφορντ!

Τα ρέστα τους στο Ολντ Τράφορντ!


Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Ρεάλ και Μάντσεστερ στο Μπερναμπέου σε εξαιρετικό ματς με πολλές ευκαιρίες που αφήνει ορθάνοιχτους λογαριασμούς για τη ρεβάνς.

Αίμα κι άμμος θα είναι η αναμέτρηση του Ολντ Τράφορντ, στον επαναληπτικό που θα κρίνει την πρόκριση στους “8” για Ρεάλ και Γιουνάιτεντ. Οι δύο ομάδες κατάφεραν (τηρουμένης της μεγάλης σημασίας του αγώνα) να αφήσουν εκτός την σκοπιμότητα με αποτέλεσμα ένα ματς υψηλού θεάματος και ρυθμού. Πιο αμυντικές τάσεις για την Γιουνάιτεντ με τους κόκκινους διάβολους να κρατούν για λάφυρο την ισοπαλία, αλλά αυτή από μόνη της δεν λέει κάτι ενόψει (καυτής) ρεβάνς.

 Με 4-2-3-1 παρέταξε την Ρεάλ ο Μουρίνιο, ενώ 4-4-2 επέλεξε ο Σερ Άλεξ για την Γιουνάιτεντ. Κανένας από τους δύο τεχνικούς δεν κάταφερε να πετύχει τον αντικειμενικό του στόχο στο πρώτο μέρος, καθώς και οι δύο κινδύνεψαν και …πληγώθηκαν αμφότεροι. Με τον Ράφαελ να παίζει κοντά στον Ρονάλντο σε ένα περίεργο man to man άρχισαν οι διάβολοι, κίνηση που δεν αποδείχτηκε πολύ αποτελεσματική. Η Ρεάλ πάτησε καλύτερα στο γήπεδο και απείλησε την άμυνα της Γιουνάιτεντ που έμοιαζε εύθραυστη στην αρχή. Η πρώτη οβίδα έφυγε από το πόδι του Κοεντράο ο Ντε Χέα απογειώθηκε και αλλοίωσε με την άκρη των δαχτύλων του την τροχιά της μπάλας η οποία προσέκρουσε το δοκάρι (6΄’).

 Πάντως, το παιχνίδι ήταν πάνω κάτω με τη Γιουνάιτεντ να είναι με τη σειρά της επικίνδυνη ψάχνοντας τις μπαλιές στην πλάτη άμυνας των Καστιγιάνων. Πιο πολλές και σημαντικές φάσεις οι Μαδριλένοι, αλλά προδόθηκαν από την αδυναμία του Σέρχιο Ράμος να σταματήσει τον Γουέλμπεκ, ο Άγγλος φορ σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους για το 0-1 στο 20′ (κόρνερ Ρούνει).

 Ο Μουρίνιο σηκώθηκε από την θέση του άρχισε να φωνάζει στους παίκτες του και οι φωνές έπιασαν τόπο. Ξανά κυριάρχος του ματς έγινε η Ρεάλ που άρχισε εκ νέου να σφυροκοπεί και εν τέλει να βρίσκει γκολ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ντι Μαρία σέντραρε από αριστερά και ο CR7 πήδηξε στον …Θεό γράφοντας με το κεφάλι το 1-1 (30′). Δεν πανηγύρισε το γκολ με το οποίο ισοφάρισε την …πρώην του ο Ρονάλντο, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν ένα γκολ χρυσάφι για την Ρεάλ, απαραίτητο για το restart που χρειάζονταν να κάνουν οι Μαδριλένοι στην αναμέτρηση.

 Ίδιο τέμπο στην άρχη του δεύτερου μέρους με την Γιουνάιτεντ να οργανώνεται καλύτερα πίσω από τη μπάλα και να κάνει πολυπρόσωπη άμυνα.

 Τα σουτ του Ντι Μαρία ανησύχησαν τον Ντε Χέα, αλλά η φουρτούνα πέρασε και οι Άγγλοι άρχισαν να κοιτούν εκ νέου την αντίπαλη εστία. Ο Φαν Πέρσι μέσα σε ένα λεπτό (72′) πρόλαβε να σημαδέψει το δοκάρι του Λόπεζ και εν συνεχεία σε ανεπανάληπτο τετ α τετ αντίκρισε τον Τσάμπι Αλόνσο τελευταία στιγμή να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή. Η επιχείρηση κλοπής του ματς ναυάγησε στα πόδια του Ολλανδού.

 Η Γιουνάιτεντ πάγωσε τον ρυθμό όποτε χρειάστηκε, ενώ το ντεπόζιτο των Μαδριλένων άρχισε να μένει από βενζίνη. Το 1-1 σφράγισε την αναμέτρηση και άφησε εντελώς ανοικτή την υπόθεση πρόκριση.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr