Home SPORTS NEWS Έντονες διαμαρτυρίες για την αποβολή

Έντονες διαμαρτυρίες για την αποβολή


Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέδρασαν με έντονες διαμαρτυρίες στην αποβολή του Νάνι στη φάση με τον Αρμπελόα, τόσο λίγο μετά την απόφαση του Κιουνέιτ Τσακίρ, όσο και με τη λήξη του αγώνα από τον Τούρκο διαιτητή.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν έξαλλος και κατέβηκε αμέσως στον αγωνιστικό χώρο, βλέποντας την κόκκινη, φωνάζοντας στον διαιτητή, αλλά και στον 4ο ρέφερι. Με τη λήξη του αγώνα τόσο ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», όσο και οι περισσότεροι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Τούρκο ρέφερι.


Μόλις ο Τσακίρ σφύριξε τη λήξη περικυκλώθηκε από τους περισσότερους παίκτες της Γιουνάιτεντ, με τον Τούρκο να γίνεται αποδέκτης διαμαρτυριών σε έντονο ύφος. Λίγοι ήταν αυτοί που απλά του έδωσαν το χέρι. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με το… άκουσμα της λήξης ήταν στη γραμμή και κουνώντας το δάχτυλο φώναζε στον διαιτητή εκνευρισμένος. Βέβαια οι παίκτες και των δυο ομάδων έδωσαν τα χέρια, με τους Μαδριλένους να πηγαίνουν και προς τον κόσμο τους. Ο Μουρίνιο έφυγε πάντως για τα αποδυτήρια πριν από τη λήξη του αγώνα και τα άκουσε και από κάποιους φιλάθλους. Νωρίτερα και κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε κάτι στον Φέργκιουσον για την συγκεκριμένη φάση της αποβολής στο 66’…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr