Home SPORTS NEWS Ανρί και Μάρκες πρόσφεραν στέγη στο Βιλανόβα

Ανρί και Μάρκες πρόσφεραν στέγη στο Βιλανόβα


Σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και σπουδαίοι άνθρωποι, όπως επιβεβαίωσαν στην περίπτωση του Τίτο Βιλανόβα οι Τιερί Ανρί και Ράφα Μάρκες. Όπως αποκαλύπτει η «Mundo Deportivo», οι δύο πρώην άσοι της Μπάρσα πρόσφεραν τα σπίτια τους στη Νέα Υόρκη στον Τίτο Βιλανόβα, για όσο διάστημα βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες για την θεραπεία του!

Τόσο ο Γάλλος επιθετικός, όσο και ο Μεξικανός αμυντικός επικοινώνησαν με τον Τίτο όταν έμαθαν ότι επρόκειτο να μεταβεί στη Νέα Υόρκη για να κάνει χημειοθεραπείες.

Ο πρώτος αγωνίζεται στους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και βεβαίως διατηρεί σπίτι στην αμερικανική μεγαλούπολη, ενώ σπίτι έχει και ο δεύτερος, παρ’ ότι αποχώρησε από την συγκεκριμένη ομάδα τον Δεκέμβριο του 2012 και αγωνίζεται πλέον στην μεξικανική Λεόν.

Ο Τίτο, βεβαίως, ευχαρίστησε αμφότερους για την προσφορά τους, αλλά έμεινε σε δικό του σπίτι, το οποίο θα αφήσει την Δευτέρα (25/03), προκειμένου να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής, παρέα με τους Τζόρντι Ρόουρα και Αουρέλι Αλτιμίρα, οι οποίοι αναχώρησαν σήμερα για τις ΗΠΑ. Με το καλό, Τίτο, και σιδερένιος!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr