Home SPORTS NEWS Επιστρέφει ο Βιλανόβα

Επιστρέφει ο Βιλανόβα


Μετά τον Ερίκ Αμπιντάλ, καλά νέα στη Μπαρτσελόνα υπήρξαν και για τον Τίτο Βιλανόβα. Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» είναι έτοιμος να ξαναπιάσει δουλειά, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Mundo Deportivo» ο τεχνικός της καταλανικής ομάδας πρόκειται να επιστρέψει στα καθήκοντά του στις 26 Μαρτίου.

Να θυμίσουμε πως ο προπονητής της «Μπάρτσα» βρισκόταν στη Νέα Υόρκη από τον Ιανουάριο, όπου υποβαλλόταν σε ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία για καρκίνο στην παρωτίδα. Μετά από επέμβαση που είχε κάνει στη Βαρκελώνη.  Το θετικό είναι πως ο καρκίνος βρίσκεται σε ύφεση και θα επιστρέψει στο «τιμόνι» της ομάδας από την προσεχή Τρίτη.

Στο διάστημα που απουσίαζε καθήκοντα τεχνικού ασκούσε ο βοηθός του, Τζόρντι Ρόουρα, υπό την καθοδήγηση του οποίου η ομάδα διατηρεί το σημαντικό προβάδισμα που είχε αποκτήσει στο ισπανικό πρωτάθλημα και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με επική ανατροπή επί της Μίλαν, αλλά αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ισπανίας.

«Ο Τίτο είναι θεμελιώδης για μας και ανυπομονούμε να επιστρέψει. Ο Τζόρντι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και τον σεβόμαστε πολύ, αλλά ο Τίτο είναι ο προπονητής μας και προφανώς τον θέλουμε πίσω μαζί μας», τόνισε ο Χαβιέρ Μασεράνο.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Βιλανόβα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2014, θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην τεχνική ηγεσία.

Πηγή: naftemporiki.gr

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr