Home SPORTS NEWS Στο… σφυρί ο Ρούνεϊ (photos)

Στο… σφυρί ο Ρούνεϊ (photos)


Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν ήταν στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον μεγάλο αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πήραν «φωτιά» οι φήμες για το μέλλον του Άγγλου άσου! Βλέπετε, κάτι παρόμοιο είχε γίνει πριν από σημαντικούς αγώνες και με τους Ντέιβιντ Μπέκαμ και Ρουντ Φαν Νίστελρόι, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν σε σημαντικούς αγώνες την τελευταία τους σεζόν στους «κόκκινους διαβόλους»! Αμφότεροι πήγα μάλιστα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Την Πέμπτη ο αγγλικός Τύπος είχε πρώτο θέμα το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του Ρούνεϊ και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πουλήσει το καλοκαίρι τον διεθνή στράικερ στην ομάδα που θα καταθέσει την καλύτερη πρόταση για την απόκτησή του. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έβαλαν τιμή εκκίνησης της… δημοπρασίας τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυξήθηκαν οι φήμες και οι «διαρροές» για μια σχέση ολοένα και πιο κρύα ανάμεσα στον Άλεξ Φέργκιουσον και τον Άγγλο διεθνή επιθετικό.

Ο Ρούνεϊ μετρά ήδη εννέα χρόνια στο «Όλντ Τράφορντ», αλλά αυτή τη στιγμή ο σύλλογός του δεν τον κρίνει αναντικατάστατο. Το τρέχον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος κερδίζει περισσότερο από 5 εκατομμύρια στερλίνες ετησίως, λήγει το 2015.

Να θυμίσουμε πως παράπονο για τη μη συμμετοχή του Ρούνεϊ στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη «βασίλισσα» έκανε και η γυναίκα του, Κολίν. Η σύζυγος του διεθνούς άσου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο «Twitter» τόνισε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Γουέιν δεν είναι βασικός». Στη συνέχεια όταν άρχισε τη προθέρμανσή του, έγραψε:
«Δεν γνωρίζω πολλά από το ποδόσφαιρο και για αυτό προσπαθώ να μην μιλάω πολύ. Απλά ήμουν ενθουσιασμένη που θα έβλεπα τον άνδρα μου να παίζει σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Ευτυχώς θα γίνει και αυτό».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr