Home SPORTS NEWS Η Ρεάλ του Ζοζέ και η Γαλατά του Ντιντιέ

Η Ρεάλ του Ζοζέ και η Γαλατά του Ντιντιέ


Το φαβορί και το αουτσάιντερ. Η πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη φιλόδοξη Γαλατάσαράι στα προημιτελικά του champions league απόψε στις 21.45.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στη σημερινή αναμέτρηση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ έχει το πάνω χέρι και η Γαλατά πασχίζει για την έκπληξη.

Ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζοζέ Μουρίνιο, με έξι προκρίσεις σε ισάριθμες συμμετοχές στα προημιτελικά της διοργάνωσης (μία με Πόρτο, δύο με Τσέλσι, μία με Ίντερ και δύο με Ρεάλ Μαδρίτης) θα βρει απέναντί του τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Τον παίκτη που μεγαλούργησε επί των ημερών του στην Τσέλσι και που σήμερα με συνέντευξή του, ζητά την επιστροφή του στην Αγγλία. Θα βρει επίσης τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, που το 2010 πανηγύρισε με τον Πορτογάλο προπονητή στην Ίντερ το Champions League

Εκτός των άλλων, στον σημερινό αγώνα θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μπουράκ Γιλμάζ. Οι δύο ποδοσφαιριστές που μοιράζονται την πρωτιά στους σκόρερ της διοργάνωσης έχοντας από 8 γκολ.

Εκτός αποστολή για την ομάδα της Μαδρίτης, ο Ικερ Κασίγιας αν και προπονείται πλέον κανονικά.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν, όλες τη σεζόν 2000/01. Η Γαλατάσαραϊ είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με 2-1 στην παράταση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μονακό, ενώ συναντήθηκαν στα προημιτελικά του Champions League, όπου οι Τούρκοι είχαν επικρατήσει με 3-2 στο πρώτο ματς στην Πόλη, αλλά στη ρεβάνς η «βασίλισσα» έκανε περίπατο με 3-0. Η Ρεάλ πέραν των αναμετρήσεων με τη «Γαλατά» έχει αντιμετωπίσει άλλη μία φορά ομάδα από την Τουρκία, την Μπεσίκτας για το Κύπελλο Πρωταθλητριών τη σεζόν 1958/59, όταν είχε επικρατήσει 2-0 στη Μαδρίτη. Η τουρκική ομάδα στην Ισπανία έχει δυσμενή παράδοση, με 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νορβηγός Σβέιν Όντβαρ Μουν. Ο επαναληπτικός θα γίνει την Τρίτη 9/4 στην Κωνσταντινούπολη.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr