Home SPORTS NEWS Στημένη η κλήρωση του Champions League; (video)

Στημένη η κλήρωση του Champions League; (video)


Θεωρίες συνωμοσίας ή πραγματικότητα; Σύννεφα καλύπτουν το “σπίτι” της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στη Νιόν της Ελβετίας εκεί όπου πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των “8” του champions league. Η κληρωτίδα έβγαλε σπουδαίες αναμετρήσεις για τις οποίες έχουν γραφτεί και θα συνεχίσουν να γράφονται χιλιάδες λέξεις μέχρι την ώρα της διεξαγωγής τους.

Η διαφάνεια όμως στις διαδικασίες της κλήρωσης έχει αμφισβητηθεί έντονα τις τελευταίες ημέρες. Είναι δυνατόν οι ιθύνοντες της UEFA, οι οποίοι όπου σταθούν και όπου βρεθούν μιλάνε για τη μάχη κατά των στημένων αγώνων, να προκαθορίζουν το αποτέλεσμα της κλήρωσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης;

Σύμφωνα με τον πρώην Τούρκο διαιτητή, Αχμέτ Τσακάρ, είναι δυνατόν. Ο Τσακάρ παρουσίασε την άποψή του στην τηλεόραση εστιάζοντας παράλληλα σε μια ύποπτη κίνηση του εκτελεστικού διευθυντή της UEFA, Τζιάνι Ιφαντίνο, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κλήρωσης.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Τσακάρ, δεν υπάρχουν “βρασμένα” μπαλάκια (όπως έχει ακουστεί στο παρελθόν) προκειμένου οι άνθρωποι που πραγματοποιούν την κλήρωση να κατευθύνονται με τη θερμότητα, αλλά μπαλάκια που δονούνται…

Να σημειωθεί ότι στην Τουρκία γίνεται πολύς λόγος ειδικότερα για το ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατάσαραϊ, το οποίο όπως ισχυρίζονται, προέκυψε για λόγους τηλεθέασης στην γειτονική χώρα.

Δείτε το περιστατικό στο οποίο αναφέρεται ο Τσακάρ

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr