Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χωρίς Μάρκο στη Λάρνακα

Χωρίς Μάρκο στη Λάρνακα

sak_8854


Η ομάδα μας με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό δύσκολο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Ο Τόνι Σαβέφσκι είχε μόλις δύο ημέρες στη διάθεση του και προσπάθησε να ετοιμάσει τους παίκτες του όσο το δυνατό καλύτερα.

Στόχος τους δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα φέρουν την ομάδα μας στην 3η θέση της βαθμολογίας, και πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της Ευρώπης.

Ο Μάρκο Σοάρες δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα και έμεινε τελικά εκτός αποστολής, με τον Ονησίφορο Ρουσιά να τον αντικαθιστά στην 18αδα. Ο Τόνι Σαβέφσκι στην σημερινή προπόνηση δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στην τακτική αλλά και στις στατικές φάσεις. Ο κόουτς αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τους Αγκουιάρ και Μαργκάσα να διεκδικούν μια θέση στα χαφ, ενώ αλλαγές ίσως να έχουμε και στην επίθεση.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Σαβέφσκι για το αυριανό παιχνίδι: Οχάντ Λεβίτα, Ζοσέ Μορέιρα, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρενάτο Μαργκάσα, Ντανιέλσον Φερέιρα, Ρασίντ Αλαμπί, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Ονησίφορος Ρουσιάς, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Ζοάο Άλβες, Αντρέ Σκέμπρι, Νούνο Ασίς, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες, Γιώργος Εφραίμ και Δημήτρης Χριστοφή.