Home SPORTS NEWS Μπαλοτέλι: «Εγώ θα πω ποια θα παντρευτώ»

Μπαλοτέλι: «Εγώ θα πω ποια θα παντρευτώ»


Εδώ δεν παντρεύτηκε την Ραφαέλα Φίκο, η οποία έφερε στον κόσμο και το παιδί τους, θα έπαιρνε τόσο… εύκολα την Φάνι Νεγκουέσα; Μιλάμε για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος διάβασε και αυτό το ρεπορτάζ του περιοδικού «Chi», σύμφωνα με το οποίο έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στη σύντροφό του, στη Βραζιλία κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του με την Εθνική Ιταλίας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, γέλασε και απάντησε με καυστικό τρόπο!

Ο διεθνής άσος «ξεσπάθωσε» μέσω «Twitter», ενώ η συγκεκριμένη είδηση έκανε το γύρο του κόσμου! «Θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο ηλίθιος … Που διαδίδει αυτά τα χονδρά ψέματα. Είμαι αρραβωνιασμένος και όχι παντρεμένος! Όταν παντρευτώ θα είμαι εγώ που θα το πω!», έγραψε ο «Σούπερ Μάριο» στα ιταλικά, ενώ στη συνέχεια έγραψε και μήνυμα στα αγγλικά: «Γρήγορη μετάφραση! Όποιος είπε ότι παντρεύομαι είναι ηλίθιος! Όταν θα το κάνω θα το πω!… Εγώ… Όχι οι εφημερίδες!».

Τη Μαρίο Φίκο δεν την παντρεύτηκε άλλωστε αν και η σούπερ σέξι Ιταλίδα έφερε στον κόσμο το παιδί τους! Να θυμίσουμε πως για την Φάνι Νεγκουέσα ο Μπαλοτέλι είχε αναφέρει πριν από μερικούς μήνες ότι θα την άφηνε να πάει με όλους τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, αν η «βασίλισσα» έκανε την ανατροπή στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το 4-1 στον πρώτο αγώνα στο «Βεστφάλεν»!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr