Home SPORTS NEWS Νέο συμβόλαιο για Ριμπερί

Νέο συμβόλαιο για Ριμπερί


Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου μέχρι το 2017 θα είναι ο Φρανκ Ριμπερί, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για διετή ανανέωση συνεργασίας. Το συμβόλαιο του Γάλλου άσου λήγει το καλοκαίρι του 2015 και πρόθεση των δύο πλευρών είναι να παραμείνει κάτοικος Βαυαρίας.

Ο 30χρονος μέσος κατέκτησε όλους του τίτλους με την ομάδα τη φετινή σεζόν, ενώ ήταν ένας από τους καταλυτικούς παράγοντες για την εξαιρετική πορεία σε όλες τις διοργανώσεις.

«Αυτή είναι η πιο παραγωγική σεζόν μου από τότε που ήρθα στο Μονάχο. Είμαι ευτυχισμένος με όσα κατακτήσαμε τη φετινή χρονιά, όμως στόχος μου είναι να πάμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά. Πιστεύω πως είμαστε μόνο στην αρχή και το μέλλον μας επιφυλάσσει μεγαλύτερες διακρίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος με δηλώσεις του «Αυτή είναι η καλύτερη περίοδός μου από τότε που ήρθα στη Μπάγερν Μονάχου. Είμαι ευτυχισμένος από όσα έχουμε πετύχει, αλλά στόχος μου είναι να πάμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά. Θεωρώ πως είμαστε μόνο στην αρχή. Το μέλλον μας επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος άσος σε συνέντευξή που παραχώρησε στη «Bild», ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με την Μπάγερν, απομένουν μόνο οι υπογραφές. Από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές το επιθυμούν, η επέκταση του συμβολαίου μου πρέπει να θεωρείται δεδομένη».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr