Home SPORTS NEWS Νίκη η Ισπανία, γκολάρα ο Σουάρες (video)

Νίκη η Ισπανία, γκολάρα ο Σουάρες (video)


Η Ισπανία νίκησε με 2-1 την Ουρουγουάη στην πρεμιέρα του δευτέρου ομίλου του Confederations Cup, με τους Πέδρο και Σολδάδο να σημειώνουν τα γκολ για τους φούριας ρόχας, ενω για τους Λατίνους μείωσε ο Λουίς Σουάρες με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 88′.

Με αυτό το γκολ ο επιθετικός της Λίβερπουλ έφτασε τα 33 γκολ με την εθνική ομάδα, όσα ακριβώς έχει και ο Ντιέγκο Φορλάν στην κορυφή της σχετικής λίστας, ενώ ο τερματοφλυλακας και αργηγός της Ισπανίας, ΊκερΚασίγιας στο 48′ της αναμέτρησης συμπλήρωσε 1000 διαδοχικά λεπτά στο τέρμα χωρίς να δεχτεί γκολ (Μουντιάλ 2010, EURO 2012 και Confederations Cup 2013).

Η αναμέτρηση ήταν για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου, με το άλλο παιχνίδι για την 1η αγωνιστική να διεξάγεται την Δευτέρα στις 22:00, ανάμεσα σε Ταϊτή και Νιγηρία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι (77′ Χάβι Μαρτίνεθ), Ινιέστα, Πέδρο (81′ Μάτα), Φάμπρεγκας (65′ Καθόρλα), Σολδάδο.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Μαρτίν Κάσερες, Γκαργκάνο (63′ Λοδέιρο), Ντιέγκο Πέρες (69′ Φορλάν), Γκαστόν Ραμίρες (46′ Άλβαρο Γκονσάλες), Κριστιάν Ροντρίγκες, Λουίς Σουάρες, Καβάνι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr