Home SPORTS NEWS Ο Σπανούλης με τη βούλα στον Ολυμπιακό για 3 χρόνια (pic)

Ο Σπανούλης με τη βούλα στον Ολυμπιακό για 3 χρόνια (pic)


Διαβάστε ακόμα: Ολυμπιακός: «Για τρία χρόνια ο Σπανούλης»

Το θρίλερ είχε ευτυχές τέλος για τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός παρέμεινε στο τιμόνι, η σημαία στον ιστό της, ακριβώς όπως όλα έδειχναν από το βράδυ της Παρασκευής.

Το σήριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό έλαβε τέλος μέσω του twitter

Ο μάνατζερ του παίκτη Μίσκο Ρασνάτοβιτς ανήρτησε στο twitter φωτογραφία στην οποία ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπογράφει το νέο τριετές συμβόλαιο με τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Ρασνάτοβιτς γράφει : «Η ιστορία τελείωσε. Ο Βασίλης Σπανούλης υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για τρεις σεζόν».

Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε μια σκληρή παρτίδα πόκερ με τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν τις τεράστιες προσφορές τόσο της ΤΣΣΚΑ όσο και της Μπαρτσελόνα. Ο κορυφαίος Ευρωπαίος παίκτης τη χρονιά που μας πέρασε, ζύγισε όλα τα δεδομένα και επέλεξε την προοπτική του πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά και την παραμονή στην πατρίδα με την οικογένειά του να παίζει αποφασιστικό ρόλο και να κερδίζει κατά κράτος αρκετές χιλιάδες ευρώ, στα οποία υπερτερούσαν οι προτάσεις από τη Ρωσία και την Ισπανία.

Και ο νέος Ολυμπιακός θα χτιστεί γύρω από τον ηγέτη του για την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας και μια ακόμη μεγαλειώδη πορεία στην Ευρώπη.

Τώρα σειρά παίρνουν οι μετεγγραφές των ψηλών , αλλά και η αναζήτηση ενός ακόμη παίκτη που θα πλαισιώσει την ήδη πολύ ισχυρή περιφέρεια της ομάδας.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr