Home SPORTS NEWS Μουρίνιο: «Εγώ προπόνησα τον πραγματικό Ρονάλντο…»

Μουρίνιο: «Εγώ προπόνησα τον πραγματικό Ρονάλντο…»


Δεν ήταν λίγες οι φήμες που ήθελαν τον Ζοζέ Μουρίνιο να βρίσκεται στα… μαχαίρια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το διάστημα που ο Πορτογάλος καθόταν στον πάγκο της «βασίλισσας». Φαίνεται πως οι παραπάνω φήμες ήταν και πραγματικές, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN ο Μουρίνιο πέταξε τα… καρφιά του στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα τόνισε πως σε όλη την προπονητική του καριέρα αλλά και όταν ήταν βοηθός προπονητή, συνεργάστηκε με σπουδαίους ανθρώπους, λέγοντας μεταξύ άλλων πως προπόνησε τον πραγματικό Ρονάλντο.

«Ήμουν προπονητής για πρώτη φορά το 2000 με την Μπενφίκα, αλλά και πριν από εκεί ήμουν βοηθός σε μεγάλες ομάδες, όπου δούλεψα δίπλα σε σπουδαίους τεχνικούς και με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Όταν ήμουν 30, προπονούσα τον Ρονάλντο. Όχι αυτόν (τον Κριστιάνο), αλλά τον πραγματικό, τον Βραζιλιάνο».

Για τον Γκάρεθ Μπέιλ και την μεταγραφή του στην Ρεάλ, είπε: «Είχα ζητήσει την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ την περασμένη σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η μεταγραφή δεν ήταν δυνατό να γίνει. Φέτος φαίνεται πως θα γίνει και είμαι χαρούμενος για την Ρεάλ, καθώς ο Μπέιλ είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής. Τα χρήματα που… ακούγονται για την μεταγραφή είναι τεράστια και ο Ουαλός θα έχει πλέον την πίεση να αποδείξει πως άξιζε η επένδυση».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr