Home SPORTS NEWS Το σχίσιμο και η οργή του Ρούνεϊ (photos)

Το σχίσιμο και η οργή του Ρούνεϊ (photos)


Ο Γουέιν Ρούνεϊ αναγκάστηκε να ανεβάσει στην προσωπική σελίδα του στο Facebook σοκαριστικές φωτογραφίες από τον πρόσφατο τραυματισμό του! Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο Σάββατο συγκρούστηκε στον αέρα με τον συμπαίκτη του Φιλ Τζόουνς και αποκόμισε βαθύ σχίσιμο στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθούν 10 ράμματα!

Κάποιοι είπαν όπως διάφορα και αμφισβήτησαν τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα ο διεθνής άσος να εξοργιστεί και να προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια…

«Κάποιοι άνθρωποι φαίνεται πως αμφισβητούν την αφοσίωσή μου στην Εθνική Αγγλίας και το γεγονός ότι έπρεπε να τεθώ εκτός για δύο ματς. Δεν υπάρχει κάτι που να θέλω περισσότερο από να βοηθήσω τα παιδιά στα προκριματικά. Είμαι σίγουρος πως μέσα από αυτές τις φωτογραφίες θα δει ο κόσμος για ποιο λόγο δεν είμαι σε θέση να αγωνιστώ», έγραψε ακόμα ο διεθνής επιθετικός στο προφίλ του στο Facebook!

Να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής αποφάσισε να «κόψει» τον από την αποστολή της εθνικής, βλέποντας τις συγκεκριμένες φωτογραφίες! Όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ, ο Ρούνεϊ δεν μπορεί να κάνει προπονήσεις, μέχρι να βγάλει τα ράμματα, καθώς υπάρχει και ο κίνδυνος μόλυνσης. Βέβαια, ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» δεν μπορεί να κάνει κεφαλιές…

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν αγωνίστηκε άλλωστε στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ενώ θα αποσουσιάσει και τα δύο προσεχή παιχνίδια της Εθνικής Αγγλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, κόντρα σε Μολδαβία και Ουκρανία! Ο τεχνικός του στη Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες ανέφερε πάντως ότι ο 27άχρονος στράικερ θα απουσιάσει μέχρι και τρεις εβδομάδες!

Ο διεθνής άσος κοίταξε πάντως να ηρεμήσει και την Τετάρτη έκανε βόλτα στο πάρκο «Apple Jacks Adventure» του Γουόρινγκτον μαζί με την οικογένειά του. Πολλοί τον πλησίασαν, του ευχήθηκαν περαστικά, ενώ του ζήτησαν και αυτόγραφα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr