Home SPORTS NEWS Κουρτουά: «Στη… Τσέλσι το μέλλον μου»

Κουρτουά: «Στη… Τσέλσι το μέλλον μου»


Για το μέλλον του μίλησε ο Τιμπό Κουρτουά και ο Βέλγος τερματοφύλακας τόνισε πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από την Τσέλσι και τον Ζοσέ Μουρίνιο. Με το δικό του μέλλον να παίζει ρόλο και για την πορεία της καριέρας του Ρομπέρτο του Ολυμπιακού, που παίζει δανεικός στους «ερυθρολεύκους» από τους «ροχιμπλάνκος»…

«Αυτήν την χρονιά ήθελα να παραμείνω στην Ατλέτικο, διότι δεν ήμουν σίγουρος πως θα έπαιζα στην Τσέλσι. Επιπλέον, ενθουσιάστηκα με την ιδέα πως θα αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο και ήθελα να είμαι βασικός, σκεπτόμενος ότι ακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο 21χρονος πορτιέρο και συμπλήρωσε: «Τώρα εξαρτώνται όμως από την Τσέλσι. Συζήτησα με τον Μουρίνιο και αποφασίσαμε πως θα ήταν καλύτερα να παραμείνω στην Ατλέτικο φέτος. Ανήκω στην Τσέλσι, αλλά η Ατλέτικο είναι η σημαντικότερη ομάδα της ζωής μου».

Να θυμίσουμε πως ο Βέλγος τερματοφύλακας αγωνίζεται ως δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης από το 2011. Υπογράμμισε, λοιπόν, πως θα ήθελε να παραμείνει στον ισπανικό σύλλογο φέτος, αλλά το τι θα συμβεί του χρόνου εξαρτάται από τους «μπλε».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr