Home SPORTS NEWS Όλα καλά με Σικέιρα στη Μπενφίκα

Όλα καλά με Σικέιρα στη Μπενφίκα


Στη διάθεση του Ζόρζε Ζεσούς θα είναι ο Γκιλέρμε Σικέιρα για τον κρίσιμο αγώνα της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την Τετάρτη… Ο τεχνικός των «αετών» έκανε δηλώσεις και τόνισε μάλιστα ότι θα παρατάξει βασικούς την Παρασκευή απέναντι στην Ακαδέμικα για το πρωτάθλημα!

Όσον αφορά στον Γκιλέρμε Σικέιρα να πούμε πως ο τραυματισμός του αποδείχθηκε λιγότερο σοβαρός από ό,τι είχε εκτιμηθεί αρχικά. Ο Βραζιλιάνος πιθανώς να είναι διαθέσιμος και την Παρασκευή κόντρα στην Ακαδέμικα στην Κοΐμπρα.

Να θυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Νάσιοναλ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της Μπενφίκα, ο σκόρερ του πρώτου γκολ των «αετών» αισθάνθηκε ενοχλήσεις και στο 27’ αντικαταστάθηκε. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του πορτογαλικού συλλόγου έκαναν λόγο για θλάση στον αριστερό μηρό, κάτι που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε…

Κατά τα άλλα, ο Ζόρζε Ζεσούς την Τρίτη στις δηλώσεις που έκανε ανέφερε πως η Μπενφίκα θα παίξει με όλα τα «όπλα» της απέναντι στην Ακαντέμικα, παρότι ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκη». «Θα παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Θέλουμε να καλύψουμε το έδαφος στο πρωτάθλημα. Το ματς της Παρασκευής δεν είναι εύκολο και πέρσι εκεί δεν κερδίσαμε (2-2)», υπογράμμισε ο τεχνικός της Μπενφίκα!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr