Home SPORTS NEWS Έτοιμος ο Γουόλκοτ

Έτοιμος ο Γουόλκοτ


Ο Θίο Γουόλκοτ είναι έτοιμος να παίξει στον αγώνα της Άρσεναλ με τη Σαουθάμπτον στο «Εμιρέιτς», όπως επιβεβαίωσε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο διεθνής άσος επιστρέφει μετά από δου μήνες, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στην κοιλιακή χώρα.

Χαρούμενος για την επιστροφή του ήταν ο τεχνικός της Άρσεναλ, ο οποίος τόνισε πως η επιστροφή του 24άχρονου άσου θα δώσει ακόμα περισσότερες λύσεις στην επιθετική γραμμή του συλλόγου, σε μια περίοδο με δύσκολες αγώνες.
«Είναι από τους ποδοσφαιριστές που είναι εξαιρετική χωρίς την μπάλα. Η σεζόν άρχισε πολύ καλά για τον Θίο και μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα τόσο με τα γκολ όσο και με τις ασίστ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τον έχουμε κόντα μας για το ματς του Σαββάτου», τόνισε ο Αλσατός τεχνικό στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ.

Να θυμίσουμε πως ο διεθνής Άγγλος επιθετικός έκανε και επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα και έτσι έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες. Είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στην προθέρμανση της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τη Στόουκ, έκανε εξετάσεις και διαπιστώθηκε η ζημιά…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr