Home SPORTS NEWS Ο… νόμος του Ζλάταν (video)

Ο… νόμος του Ζλάταν (video)


Σε φουλ φόρμα είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και καθοδηγεί την Παρί Σεν Ζερμέν από επιτυχία σε επιτυχία! Ο Σουηδός άσος πέτυχε το πρώτο φετινό χατ-τρικ στο Σαμπιονά, η πρωταθλήτρια Γαλλίας συνέχισε την αήττητη πορεία της στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 3-1 της Νις για την 13η αγωνιστική! Με την Παρί να είναι πάντα στην κορυφή…

Ο Ιμπραΐμοβις σκόραρε στο 39′ στο 57′ με πέναλτι, αλλά και στο 76’, κάνοντας το 3-1, ενώ η ομάδα της Νίκαιας είχε μειώσει στο 70’… Με τη φιλοξενούμενη να γνωρίσει την 3η σερί ήττα και έμεινε στους 17 πόντους!

Ο Ζλάταν έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα και έχει ένα λιγότερο από Έντινσον Καβάνι και Ρανταμέλ Φαλκάο, ενώ συνολικά έχει σκοράρει στα 7 από τα 8 τελευταία ματς που έχει παίξει το ένα με την εθνική ομάδα της Σουηδίας.

Οι συνθέσεις
ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Αλέξ, Τιάγκο Σίλβα, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Ραμπιό, Ματουιντί, Παστόρε (75′ Λούκας Μόουρα), Καβάνι (79′ Μενέζ), Ιμπραχίμοβιτς.
ΝΙΣ: Βερονέζ, Πιελ, Πεϊτσίνοβιτς, Μποντμέρ (28′ Κεβίν Γκομίς), Κολοντζιετσάκ, Ντιγκάρ, Μεντί (59′ Αμαβί), Τραορέ, Εϊσερίκ, Μπρουλς (77′ Μπράινς), Τσβίτανιτς.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr