Home SPORTS NEWS Ο… ρουφιάνος της Μπάγερν

Ο… ρουφιάνος της Μπάγερν


«Τρελαμένος» είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ με 3-0, στην αντίπαλη έδρα.

Αιτία; Ο… «ρουφιάνος» που κυκλοφορεί στα αποδυτήρια των Βαυαρών και διοχετεύει πληροφορίες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από τα άδυτα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι. Θα τον βρω και θα τον πετάξω από την ομάδα. Όσο είμαι προπονητής της Μπάγερν δεν θα παίξει ξανά ποτέ», δήλωσε οργισμένος στην «Bild» ο Γκουαρντιόλα.

Στο θέμα παρενέβη και ο πρόεδρος του συλλόγου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, σημειώνοντας ότι «προφανώς, δεν θα φέρουμε ντετέκτιβ για να τον βρούμε αλλά τον συμβουλεύω να σταματήσει να μιλάει στα ΜΜΕ. Πρέπει να καταλάβει ότι δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ομάδα».

Το περιστατικό που προκάλεσε την οργή του Ισπανού τεχνικού είχε να κάνει με τη διαρροή της ομιλίας του και την ανάλυση της τακτικής που θα ακολουθούσε η ομάδα του στο ντέρμπι με τους Βεστφαλούς, τα οποία ο Γκουαρντιόλα πληροφορήθηκε με κάθε… λεπτομέρεια το πρωί του Σαββάτου στην Bild!

Η εφημερίδα πρόσφερε ένα λεπτομερή απολογισμό της ομιλίας του Γκουαρντιόλα προς τους παίκτες του, ενώ έδινε «στο πιάτο» την τακτική που θα ακολουθούσε η Μπάγερν στο παιχνίδι με την Μπορούσια και ήταν μακρινές μπαλιές στα πλάγια της αντίπαλης άμυνας και στην αλλαγή παιχνιδιού!

«Όποιος κι αν είναι ο τυφλοπόντικας, θα ήταν καλύτερο να θέσει άμεσα τέλος σε αυτό το παιχνίδι», πρόσθεσε ο Ρουμενίγκε. «Διαφορετικά, θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Όχι μόνο με τον Πεπ Γκουαρντιόλα αλλά με το σύνολο της διοίκησης», προειδοποίησε.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr