Home SPORTS NEWS Τέλος στον εφιάλτη με νίκη

Τέλος στον εφιάλτη με νίκη


Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην Γ’ Εθνική, επικρατώντας με 3-1 του Πανναξιακού στο ΟΑΚΑ. Δύο γκολ ο Ανάκογλου, ένα Βλαχομήτρος για την Ένωση.

Η αναμέτρηση δεν προσφερόταν για δυνατές συγκινήσεις, κάθε άλλο αφού κίνητρο δεν υπήρχε αφενός για την ΑΕΚ και αφετέρου για τους φιλοξενούμενους.

Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν με τον Ανάκογλου στο 7′, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε στο 31′ το 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Τραϊανός Δέλλας έριξε τρεις 16χρονους στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό ο Τσέλιος, ο Βιδάλης και ο Βλαχομήτρος, πήραν τις θέσεις των Τσιρίλο, Γεωργέα και Πόποβιτς. Μέχρι να προσαρμοστούν οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να απειλήσουν και να μειώσουν με τον Ρόβα στο 60′.

Με την πάροδο του χρόνου όμως η τάξη αποκαταστάθηκε με την ΑΕΚ να παίρνει ξανά τα ηνία και να καταφέρνει να φτάσει σε ένα ακόμη τέρμα, μετά από όμορφο συνδυασμό των νεαρών  Βιδάλη και Βλαχομήτρου και γκολ του δεύτερου με κεφαλιά από την «καρδιά» της περιοχής στο 81ο λεπτό.

Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι τη λήξη κύλησαν δίχως κάτι αξιόλογο, με το 3-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Μετά το τέλος αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ έκαναν επίθεση αγάπης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας προκειμένου να πάρουν φανέλες, εικόνες με τις οποίες ολοκληρώθηκε η περιπέτεια των κιτρινόμαυρων στη Γ’ Εθνική.

Πριν από την έναρξη του αγώνα απονεμήθηκε στην ΑΕΚ το τρόπαιο του πρωταθλητή, σε μια μίνι τελετή χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Ντούνης, Γεωργέας (56′ Βιδάλης), Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο (56′ Βλαχομήτρος), Κορδέρο, Γροντής, Τζανετόπουλος, Πόποβιτς (56′ Τσέλιος), Ανάκογλου, Πλατέλλας.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Τσαϊλάκης, Καρελέμογλου (58′ Σάντα), Παναγιωτίδης, Μεσημέρης (46′ Βούλγαρης), Μποδόνιας, Κατσάνης, Μπανακάκης, Καλογέρης, Χαμηλοθώρης, Λίμα (78′ Ευριπιώτης), Ρόβας.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr