Home SPORTS NEWS «Δολοφονήθηκε ο Εμποσέ» (video&pics)

«Δολοφονήθηκε ο Εμποσέ» (video&pics)

empose


Νέες διαστάσεις παίρνει ο θάνατος του Αλμπέρ Εμποσέ, που σύμφωνα με τον παθολόγο, Αντρέ Μουνέ, ο οποίος διενήργησε νέα αυτοψία είναι πιθανό να δολοφονήθηκε στα αποδυτήρια κι όχι από αντικείμενο που τον χτύπησε στο κεφάλι!!!

Να αναφέρουμε πως ο θάνατος του 24άχρονου Καμερουνέζου επιθετικού αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι προήλθε από αντικείμενο που εκτοξεύτηκε εναντίον του από την εξέδρα κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος Αλγερίας. Το θλιβερό γεγονός έγινε στο παιχνίδι της ομάδας του JS Καμπιλί με την USM Αλζέρ στις 25 του περασμένου Αυγούστου.

Αρχικά και από τις αρχές της Αλγερίας είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι αιτία του θανάτου του Εμποσέ ήταν κτύπημα στο κεφάλι από αντικείμενο που εκτοξεύτηκε από την εξέδρα. Μόνο που ατή την αιτιολογία αμφισβητεί συμπατριώτης του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Μιλάμε για τον παθολόγο Αντρέ Μουνέ, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο άτυχος παίκτης υπέστη βάναυση επίθεση πιθανότατα στη διάρκεια καβγά στα αποδυτήρια.  Ο γιατρός μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων («AFP») και τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε τραύματα στο επάνω μέρος του σώματος τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν σημάδια πάλης.

Γίνεται αντιληπτό πως η υπόθεση παίρνει νέα τροπή και το λόγο έχουν οι δικαστικές αρχές για την εκ νέου διερεύνηση της.
Να αναφέρουμε ότι τουλάχιστον τηλεοπτικά δεν υπήρξε ποτέ καταγραφή του κτυπήματος που υποτίθεται πως είχε ως συνέπεια τον θάνατο του Εμποσέ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr