Home SPORTS NEWS Έδειξαν το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο

Έδειξαν το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο

dora


Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο έδειξαν αυτές τις μέρες ο Πέπε, αλλά και άλλοι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης από τα τμήματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ!

Ο Πορτογάλος αμυντικός, που μέσα στον αγωνιστικό χώρο… παρουσιάζει συνήθως «άγριο» πρόσωπο, μοίρασε τόνους φαγητού σε άπορες οικογένειες στην… γειτονιά Λας Ρόθας στην Μαδρίτης. Μιλάμε για περιοχή που είναι στα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας και στην οποία ζει ο διεθνής άσος της «βασίλισσας»! Ο Πέπε δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αυτή την κίνηση για την συγκεκριμένη περιοχή. Πριν από μερικούς μήνες είχε δώσει και χρήματα για να βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους του. Ο άσος της Ρεάλ θέλησε να μοιράσει χαμόγελα σε πολλούς ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και να περάσουν και αυτοί Καλά Χριστούγεννα. Το φαγητό δόθηκε σε 200 οικογένειες.

Ο Πέπε, που έχει αποβληθεί 12 φορές στην καριέρα του (το ίδιο είχε συμβεί και στο πρόσφατο Μουντιάλ στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Γερμανία), έχοντας… διχάσει και τον κόσμο στην Ισπανία για την συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά με την συγκεκριμένη του ενέργεια ένωσε άπαντες και του είπαν ένα μεγάλο «μπράβο»!

Την ίδια ώρα, αντιπροσωπεία παικτών από τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, μαζί με τους προπονητές τους (Αντσελότι, Λάσο) βρέθηκαν σε νοσοκομείο της Μαδρίτης και μοίρασαν δώρα…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr