Home SPORTS NEWS Αλέγκρι: «Θα προετοιμαστούμε για μάχη»

Αλέγκρι: «Θα προετοιμαστούμε για μάχη»

alegri


Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά από το 2-1 της Γιουβέντους επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Άξιζαν αυτή τη νίκη και δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις τη Ρεάλ στα ημιτελικά. Παίξαμε με πολύ λάθος και δώσαμε πολύ λίγα πράγματα στη Ρεάλ. Εξαίρεση ήταν ένα διάστημα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν μπορείς να πιέζεις με την ίδια ένταση για 90 λεπτά και δεν γίνεται να μην απειληθείς από μια τέτοια ομάδα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ στο τέλος με τον Γιορέντε, αλλά είμαι χαρούμενος με τη νίκη. Τώρα έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να προετοιμαστούμε για τη μάχη μας στη Μαδρίτη».

antselotti

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του ημιτελικού με την Γιουβέντους ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Ρεάλ θα καταφέρει στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” να ανατρέψει το σκορ και να πάρει την πρόκριση.

«Ήταν ένα ισορροπημένο ματς και νομίζω διασκεδαστικό για τον κόσμο. Το τελικό σκορ δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, αλλά έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε. Ήμασταν λίγο άτυχοι. Ειδικά στο δεύτερο γκολ, όλα προήλθαν από μια αντεπίθεση που ξεκίνησε από μια κόντρα. Είχαμε και εκείνο το δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το 2-1. Η Γιουβέντους έπαιξε όπως περιμέναμε, οργανωμένα, αποφασιστικά και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της. Στο δεύτερο μέρος πίεσε περισσότερο και μας δημιούργησε προβλήματα στο να βρούμε χώρους όταν άλλαξε το σύστημά της σε 3-5-2. Στον επαναληπτικό πάνω από όλα θα χρειαστούμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Η Γιουβέντους θα παίξει κλειστά και θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει στις αντεπιθέσεις».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr