Home SPORTS NEWS Έρευνα και για την… σχέση Βραζιλίας-NIKE

Έρευνα και για την… σχέση Βραζιλίας-NIKE

pame-13-6-15 (1)


Στο… στόχαστρο του FBI βρίσκεται και η χορηγική συμφωνία που σύναψαν το 1996 η Nike με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Wall Street Journal». Αυτό το θέμα… έσκασε, ενώ από τις αμερικανικές και τις ελβετικές αρχές συνεχίζονται οι έρευνες για το σκάνδαλο που ξέσπασε στη FIFA με θέματα διαφθοράς!

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη εφημερίδα εκείνη την περίοδο η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών συμφώνησε να καταβάλει το ποσό των 40 εκ. δολαρίων για… «δαπάνες μάρκετινγκ»! Αυτό το ποσό δεν συμπεριλαμβανόταν στην αρχική συμφωνία με την ομοσπονδία της Βραζιλίας (CBF)… Να αναφέρουμε πως αυτό το ποσό μεταφέρθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε στην Ελβετία ένας συνεργάτης της βραζιλιάνικης εταιρείας αθλητικού μάρκετινγκ «Traffic»! Μέχρι στιγμής οι Αρχές των ΗΠA, το FBI αλλά και η συγκεκριμένη αθλητική εταιρεία δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο…

Να θυμίσουμε ότι μετά τον τελικό του Μουντιάλ 1998 ανάμεσα στην Γαλλία και την Βραζιλία στο Παρίσι γράφτηκαν… πολλά για όσα συνέβησαν και για την μη συμμετοχή του Ρονάλντο (σ.σ. «φαινόμενο»)! Επίσης, πριν από μερικές μέρες με την εθνική Βραζιλία… έσκασε νέο σκάνδαλο με τις κλήσεις εθνική από εταιρεία με έδρα στα Νησιά Κέιμαν!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr