Home SPORTS NEWS Γκολάρα Μεξές

Γκολάρα Μεξές

milan
sport24.gr

Η Μίλαν νίκησε με 1-0 τη συμπολίτισσά της Ίντερ σε φιλική αναμέτρηση – στο πλαίσιο του International Champions Cup 2015 – που διεξάγεται στην Κίνα.


Το σκορ διαμόρφωσε με εξαιρετικό βολ-πλανέ στην κίνηση, ο Γάλλος αμυντικός των “ροσονέρι”, Φιλίπ Μεξές.

Έντεκα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Χόντα έκανε τη σέντρα, αλλά η μπάλα μετά την κεφαλιά του Έλι πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των “νερατζούρι”.

Οι “ροσονέρι” απέδιδαν καλύτερα ενώπιον περίπου 60.000 Κινέζων φιλάθλων που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, στο γήπεδο της πόλης Σενζέν. Ωστόσο, η φλυαρία του Νιάνγκ δεν έφερνε το γκολ, για την ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Τόσο στο 13′ όσο και στο 32′, ο Γάλλος επιθετικός απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Με το πρώτο ημίχρονο να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα, οι “ροσονέρι” ξεκίνησαν εξίσου καλά και στο δεύτερο με τους “νερατζούρι” αντίθετα, να παρουσιάζονται νωθροί.

Δύο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας ματς, μετά το κόρνερ του Μποναβεντούρα από αριστερά, η μπάλα πήρε ύψος, και ο Μεξές με σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα της εστίας της Ίντερ. Εκπληκτικό γκολ από το Γάλλο αμυντικό, το οποίο έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση των δύο ομάδων του Μιλάνου.

Inter 0-1 Milan # Amazing Goal MexèsInter 0-1 Milan # Amazing Goal MexèsExclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Saturday, July 25, 2015