Home SPORTS NEWS Έχασε δύο βαθμούς η Τότεναμ

Έχασε δύο βαθμούς η Τότεναμ

totteheham


Η κακή συνήθεια των Σπερς να μην καθαρίζουν φαινομενικά εύκολα ματς επανήλθε, καθώς η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο πέταξε στα σκουπίδια προβάδισμα δύο γκολ και δύο βαθμούς μετά το 2-2 με την Στόουκ στο White Hart Lane. Οι Λονδρέζοι είχαν πολύ καλό ξεκίνημα στο ματς με τον Ερικ Ντάιερ να κάνει το 1-0 με κεφαλιά στο 19′ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσαντλί, ύστερα από σέντρα του Ντέιβις, έγραψε με μονοκόματο σουτ το 2-0 κάνοντας τα πράγματα να μοιάζουν εύκολα. Οπως αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά όμως, αυτό δεν συμβαίνει με την Τότεναμ, η οποία αν και στο ξεκίνημα της επανάληψης έφτασε κοντά στο 3-0 με τον Κέιν, τελικά πήρε μόνο έναν βαθμό από τον αγώνα. Αυτή ήταν η 5η φορά που η Τότεναμ χάνει εντός έδρας προβάδισμα 2+ γκολ στην PL.

Στο 77′ έγινε η φάση που αποτέλεσε το turning point, με τον Χοσέλου να κάνει εκπληκτική ντρίμπλα στον Αλντερβάιρελντ και να του παίρνει καθαρό πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αρναούτοβιτς (2-1). Μόλις έξι λεπτά αργότερα, η ομάδα του Μαρκ Χιούζ ολοκλήρωσε το κάζο σε βάρος των Σπερς με τον Αϊρλαντ να κάνει όμόρφη σέντρα από τα αριστερά και τον Ντιούφ το 2-2 με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή.

Τα γκολ του αγώνα:

Tottenham 2 – 2 Stoke # All GoalsTottenham 2 – 2 Stoke # All GoalsExclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Saturday, 15 August 2015

 

Σε καλό δρόμο η Σουόνσι
Η Σουόνσι έδωσε αξία στη εκτός έδρας ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής με την Τσέλσι (2-2) καθώς επικράτησε 2-0 της Νιούκαστλ στο Liberty. Η ομάδα του Γκάρι Μονκ μπήκε πιο δυνατά και στο 9′ άνοιξε το σκορ όταν ο Τζόντζο Σέλβεϊ με εξαιρετική πάσα έκοψε στα δύο την άμυνα των φιλοξενούμενων βρίσκοντας τον Γκομίς ο οποίος νίκησε τον Κρουλ για το δεύτερο γκολ του στη σεζόν (1-0). Στο 41′ η Νιούκαστλ έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης που είδε ο δεξιός μπακ, Γιάνμαατ και νωρίς στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς. Ο Τζέφερσον Μοντέρο έφυγε από αριστερά και έκανε τη σέντρα την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Αντρέ Αγιού ο οποίος πέτυχε και αυτός το δεύτερο γκολ του στη φετινή Premier League για το τελικό 2-0.

Τα γκολ των γηπεδούχων:

Swansea 2 – 0 Newcastle # All GoalsSwansea 2 – 0 Newcastle # All GoalsExclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Saturday, 15 August 2015

 

Λέστερ… non stop!
Μετά την έναρη νίκη της πρεμιέρας επί της Σάντερλαντ, η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι πέρασε και από το Λονδίνο με το 2-1 επί της Γουέστ Χαμ, η οποία έμεινε στη νίκη της πρεμιέρας στο Emirates. Οι «αλεπούδες», μάλιστα, έδειξαν για δεύτερη σερί εβδομάδα διάθεση να καθαρίσουν από νωρίς το ματς καθώς πήραν προβάδισμα νίκης από το ημίχρονο! Το 0-1 έγινε στο 27′ από τον Οκαζάκι μετά την απόκρουση του Αντριάν και στο 38′ ο Μαχρέζ βρήκε ακόμη μία φορά δίχτυα, μετά την ασίστ του Ολμπράιτον, για το 0-2! Η Γουέστ Χαμ χρειαζόταν ένα γρήγορο γκολ στην επανάληψη για να μπει ξανά στη διεκδίκηση βαθμού, το πέτυχε στο 55′ με τον Παγιέτ (1-2) αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς η Λέστερ κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της και τη δεύτερη νίκη στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Τα γκολ του αγώνα:

West Ham 1 – 2 Leicester # All GoalsWest Ham 1 – 2 Leicester # All GoalsExclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Saturday, 15 August 2015

 

Καθαρό διπλό η Νόριτς
Μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από την Κρίσταλ Πάλας, η Νόριτς πήρε τους πρώτους της βαθμούς μετά την επιστροφή της στην Premier League με το 1-3 στην έδρα της Σάντερλαντ. Τα Καναρίνια άνοιξαν στο σκορ στο 26′ όταν ο Παντιλιμόν απέκρουσε το σουτ του Μπρέιντι και ο Ράσελ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Τα πράγματα έγιναν γρήγορα χειρότερα για την Σάντερλαντ αφού στο 37′ ο Γουίτακερ έπαιξε το 1-2 με τον Ρέντμοντ και με σουτ νίκησε τον Ρουμάνο keeper των γηπεδούχων γράφοντας το 0-2. Στην επανάληψη η Νόριτς έδωσε νωρίς χαρακτήρα πάρτι στη νίκη της, με τον Ρέντμοντ να εκμεταλλεύεται το blackout στην άμυνα των Black Cats και να κάνει το 0-3. Το γκολ της τιμής για την ομάδα του Ντικ Αντβοκαατ πέτυχε ο Γουότμορ στο 88′ με βολέ για το τελικό 1-3.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: 

Sunderland 1 – 3 Norwich # All GoalsSunderland 1 – 3 Norwich # All GoalsExclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Saturday, 15 August 2015

 

Χωρίς γκολ…
Γουότφορντ και Γουέστ Μπρομ ήθελαν την πρώτη νίκη της σεζόν αλλά για να συμβεί αυτό, θα έπρεπε να σκοράρουν. Τελικά δεν το έκανε καμία και με το 0-0 παραμένουν χωρίς τρίποντο μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Αν κάποια έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς, πάντως, ήταν η Γουότφορντ, για την οποία δεν αγωνίστηκε ο Χοσέ Χολέμπας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτιαξαν ευκαιρίες, χωρίς όμως να εκμεταλευτούν έστω μία από αυτές. Η Γουέστ Μπρομ, από την άλλη πλευρά, έδειχνε ικανοποιημένη με το 0-0 αφού δεν βγήκε ποτέ μπροστά με αξιώσεις και τελικά κράτησε ως το φινάλε, αφήνοντας απογοητευμένους τους γηπεδούχους.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Σάντερλαντ – Νόριτς 1-3
(26′ Ράσελ, 37′ Γουίτακερ, 57′ Ρέντμοντ)

Σουόνσι – Νιούκαστλ 2-0
(9′ Γκομίς, 52′ Αντρέ Αγιού)

Τότεναμ – Στόουκ 2-2
(19′ Ερικ Ντάιερ, 45+2′ Τσαντλί – 77′ πεν. Αρναούτοβιτς, 83′ Ντιούφ)

Γουότφορντ – Γουέστ Μπρομ 0-0

Γουέστ Χαμ – Λέστερ 1-2
(55′ Παγιέ – 27′ Οκαζάκι, 38′ Μαχρέζ)

Πηγή: Gazzetta.gr