Home SPORTS NEWS Διαβολικό σερί!

Διαβολικό σερί!

gettyimages-487883978


Αν κάποιος είχε δει το πρώτο 45λεπτο, δεν υπήρχε περίπτωση να προβλέψει αυτό που έγινε στο δεύτερο. Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ ταλαιπώρησαν την μπάλα, όμως στη συνέχεια αντάμειψαν τους οπαδούς τους. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη, με τον Μαρσιάλ να μπαίνει αλλαγή και να σκοράρει στο ντεμπούτο του, ενώ οι φιλοξενούμενοι απογοήτευσαν, όμως το highlight της βραδιάς ανήκει στον Μπεντέκε και στο εκπληκτικό γκολ που πέτυχε. Το τελικό 3-1 ήταν δίκαιο, με την Γιουνάιτεντ να φτάνει στην 3η συνεχόμενη νίκη της επί της Λίβερπουλ στην Premier League.

Αυτό που είδαμε στο πρώτο μέρος σίγουρα δεν ήταν επιπέδου Premier League. Δύο ομάδες που δεν ήξεραν πώς να αναπτυχθούν. Ή μάλλον μία που ήξερε, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τον Φελαϊνί, που έπαιξε στην κορυφή μετά την απουσία του τραυματία Ρούνεϊ, και τους παίκτες του Ρότζερς να μην έχουν επιθετικό πλάνο. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες, με τον Φελαϊνί να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 7’ μετά το λάθος του Μινιολέ, όταν προσπάθησε να νικήσει τον Βέλγο με λόμπα. Κάποιες προσπάθειες του Μέμφις δεν κατέληξαν πουθενά, η Λίβερπουλ χωρίς τον Κουτίνιο ήταν ακίνδυνη και το 0-0 έμεινε φυσιολογικά μέχρι το ημίχρονο.

Και ξαφνικά τα πάντα άλλαξαν με το ξεκίνημα της επανάληψης. Η είσοδος του Γιανγκ στη θέση του Μέμφις έκανε αμέσως πιο επικίνδυνη την Γιουνάιτεντ και από φάουλ που κέρδισε ο ίδιος ήρθε το γκολ για τους κόκκινους διάβολους. Ο Μάτα έστρωσε στον αμαρκάριστο Μπλιντ και ο Ολλανδός με πανέμορφο πλασέ έκανε το 1-0 στο 49’! Η πρώτη σημαντική ευκαιρία για την Λίβερπουλ ήρθε στο 56’, όταν μετά από λάθος του Ντε Χέα, ο Σμόλινγκ πρόλαβε προ του Μπεντέκε, ενώ στο 57’ ο Ισπανός τερματοφύλακας έκανε μεγάλη απόκρουση στο δύσκολο τελείωμα του Ινγκς!

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν επιτέλους σημάδια ζωής και στο 64’ πλησίασαν και πάλι στην ισοφάριση, όταν ο Μπλιντ έσωσε στην γραμμή μετά την κεφαλιά του Σρκτελ! Οι ευκαιρίες της Λίβερπουλ, όμως, δεν ήταν απόρροια της δικής της ανωτερότητας και στο 70’ ο Γκόμεζ ανέτρεψε τον Ερέρα στην περιοχή, με τον διαιτητή Όλιβερ να δίνει το πέναλτι. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση, δεν αστόχησε και όλα έδειξαν να τελειώνουν. Στο 83’ ο Ντε Χέα έκανε ακόμη μία μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Άιμπ και στιγμές αργότερα ο Μπεντέκε με εκπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι έκανε το 2-1 με ένα γκολ, που βάζει υποψηφιότητα για το καλύτερο της σεζόν!

Οι κόκκινοι είχαν μπει και πάλι στο ματς, όμως αυτό αποδείχθηκε πολύ βραχυπρόθεσμο. Στο 86’ ο Μαρσιάλ έκανε την ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, χωρίς κανένας αμυντικός της Λίβερπουλ να μπορέσει να τον σταματήσει και με άψογο πλασέ έκανε το τελικό 3-1!

FT – VIDEO (Premier League): Manchester United 3-1 Liverpool FCAll Goals & Highlights [HD]Anthony Martial with his first goal for Manchester United

Posted by Football Goals & Highlights on Saturday, September 12, 2015

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Λουίς Φαν Χάαλ): Ντε Χέα, Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Σο, Κάρικ (72′ Σνάιντερλεν), Σβάινσταϊγκερ, Ερέρα, Μάτα (65′ Μαρσιάλ), Φελαϊνί, Μέμφις (46′ Γιανγκ)

Λίβερπουλ (Μπρένταν Ρότζερς): Μινιολέ, Κλάιν, Σκρτελ, Λόβρεν, Γκόμεζ, Λούκας (88′ Μορένο), Τσαν, Μίλνερ, Φιρμίνο (65′ Άιμπ), Ινγκς (74′ Οριζί), Μπεντέκε

 

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR