Home SPORTS NEWS Πήρε το ντέρμπι η Τσέλσι, 2-0 την Άρσεναλ

Πήρε το ντέρμπι η Τσέλσι, 2-0 την Άρσεναλ

chelsea


Η Τσέλσι πήρε την βαθμολογική ανάσα που χρειαζόταν στην Premier League, καθώς νίκησε 2-0 την Άρσεναλ στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Πετρ Τσεχ έπαιζε σε αυτό το γήπεδο ως αντίπαλος των “μπλε” και δεν είναι παράλογο που μπέρδεψε τα αποδυτήρια!

Ο Τσέχος τερματοφύλακας όμως δέχτηκε δύο γκολ, το πρώτο με την κεφαλιά του Κουρ Ζουμά στο 53′ και το δεύτερο στο 90′ από το πλασέ του Εντέν Αζάρ που κόντραρε σε αμυντικό.

Στις καθυστερήσεις του ημίχρονο ο Ντιέγκο Κόστα άρχισε να… κοπανάει τον Λοράν Κοσιελνί και αντί να αποβληθεί αυτός, αποβλήθηκε ο Γκαμπριέλ Παουλίστα που έγινε έξαλλος με την συμπεριφορά του.

Diego Costa vs Gabriel Paulista # Red cardDiego Costa vs Gabriel Paulista # Red cardExclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Saturday, 19 September 2015

Με 10 λοιπόν η Άρσεναλ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, αλλά το τελείωσε με 9, καθώς στο 79′ αποβλήθηκε και ο Σάντι Καθόρλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Chelsea 1-0 Arsenal # ZoumaChelsea 1-0 Arsenal # Zouma Exclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Saturday, 19 September 2015

Chelsea 2-0 Arsenal # HazardChelsea 2-0 Arsenal # HazardExclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Saturday, 19 September 2015

ΤΣΕΛΣΙ: Μπέγκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Ζουμά, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγας, Οσκάρ (69′ Ραμίρες), Πέδρο, Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα (82′ Ρεμί).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπελερίν, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκελέν (46′ Τσέιμπερς), Καθόρλα, Μεσούτ Εζίλ (75′ Ζιρού), Ράμσεϊ, Αλέξις Σάντσες (Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν), Γουόλκοτ.

*κόκκινη 45’+1 Γκαμπριέλ Παουλίστα και 79′ Καθόρλα

Πηγή: Sport24.gr