Home SPORTS NEWS Νέντβεντ: «Ακολούθησα με την καρδιά τη Γιουβέντους στη Serie B»

Νέντβεντ: «Ακολούθησα με την καρδιά τη Γιουβέντους στη Serie B»

nedv


Ο πρώην διεθνής Τσέχος, στα 43 του πλέον, παραμένει «στρατιώτης» της ομάδας του Τορίνο και με την επισημοποίηση της ανάληψης της θέσης του αντιπροέδρου, αναφέρθηκε στα συναισθήματα που του προκαλούσε η παρουσία του στον σύλλογο και όσα θετικά έχει αποκομίσει απ’ όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί τη «Γιούβε».

Ξεχωριστή σημασία έχουν τα λόγια του για την από καρδιάς επιλογή να μην αφήσει την ομάδα στα δύσκολα…

«Ήμασταν πέντε αυτοί που ακολουθήσαμε τη Γιουβέντους μετά τον υποβιβασμό. Θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει, θα μπορούσαμε να έχουμε πάει οπουδήποτε γιατί υπήρχαν πολλές προτάσεις, όμως επιλέξαμε να μείνουμε κοντά στον σύλλογο. Αυτό, μας έκανε ήρωες, αθάνατους στα μάτια των οπαδών μας… Θέλαμε να δώσουμε κάτι στην ομάδα γιατί είχαμε πάρει πολλά κι εμείς και γι’ αυτό μείναμε να βοηθήσουμε.

Ορισμένες φορές δεν πρέπει να σκέφτεσαι ότι ρισκάρεις για την καριέρα σου, αλλά πρέπει να αποφασίζεις από καρδιάς. Κάπως έτσι έγινε και με εμάς τότε… Δεν μου έλειπε τίποτα στη Γιουβέντους και το θεώρησα καθήκον μου να μείνω μαζί της. Όταν ακούς την καρδιά σου, αποκλείεται να κάνεις λάθος… Ακόμα κι αν αποδειχθεί λάθος, τουλάχιστον θα είσαι εντάξει με τον εαυτό σου» είπε ο Πάβελ Νέντβεντ.

Πηγή: Gazzetta.gr