Home SPORTS NEWS STOP σε Ατλέτικο από Λα Κορούνια

STOP σε Ατλέτικο από Λα Κορούνια

atletico


Το παιχνίδι κυλούσε όπως ακριβώς το είχε σχεδιάσει ο Τσόλο Σιμεόνε. Η Ατλέτικο νικούσε 0-1 στο «Ριαθόρ», φάσεις δεν υπήρχαν, το τέμπο ήταν χαμηλά και όλα έδειχναν ότι θα περνούσε από μία δύσκολη φετινή έδρα. Ωστόσο, ο Χοσέ Χιμένες έκανε δώρο τη μπάλα στον Λούκας (76′) και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, έβαλε ακόμα μία γκολάρα, χαρίζοντας στη Λα Κορούνια το βαθμό (1-1).

Οι Ροχιμπλάνκος είχαν ανοίξει το σκορ από το 34′ με σουτ του Τιάγκο από το ημικύκλιο και στο 39′ είχαν δοκάρι στην κεφαλιά του Γκοδίν και δεν είχαν απειληθεί μέχρι το γκολ του Λούκας. Εκείνος βέβαια το έβαλε με πολύ όμορφο τρόπο, καθώς έσκασε σούπερ προσποίηση στον Ομπλάκ και σε δύο αμυντικούς.

Στο φινάλε οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που θα μπορούσαν να κλέψουν το «τρίποντο», αλλά η σουτάρα του Φαΐρ στο 88′ τράνταξε το σίδερο ακριβώς στη συμβολή. Το τέλος βρήκε την Ατλέτικο όχι μόνο να μην μπορεί να βρεθεί στην κορυφή έστω και για λίγο, αλλά λογικά να περιμένει στο Σαββατοκύριακο να μεγαλώσουν εις βάρος της την διαφορά οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα.

Βαθμολογίες Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων

Λα Κορούνια (Βίκτορ): Λουξ, Λόπο. Σίντνεϊ, Ναβάρο, Λάουρε (75′ Χουανφράν), Μπόρχες, Φαΐρ, Καρτάμπια, Μοσκέρα, Γιονάς Γκουτιέρες (69′ Λουίς Αλμπέρτο), Λούκας

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Χοσέ Χιμένες, Χουανφράν, Λουίς Φιλίπε, Τιάγκο (Φ. Τόρες), Γκάμπι, Κόκε, Καράσκο (61′ Κορέα), Γκριεζμάν, Τζάκσον Μαρτίνες (72′ Σαούλ).

Πηγή: Gazzetta.gr