Home SPORTS NEWS Έφυγε από τη μέση ο ΜακΚλιν για το βίντεο του οπαδού!

Έφυγε από τη μέση ο ΜακΚλιν για το βίντεο του οπαδού!

pl


Φοβερό σκηνικό στο παιχνίδι της Ιρλανδίας απέναντι στη Βοσνία, με τον Τζέιμς ΜακΚλιν να κάνει ζέσταμα και να … φροντίζει ώστε να μην εμποδίσει το βίντεο οπαδού στο πέναλτι του Γουόλτερς!

Οι Ιρλανδοί πήραν πανηγυρικά την πρόκριση στο Euro 2016 με το τελικό 2-0 της Βοσνίας στον επαναληπτικό του 1-1 της Ζένιτσα και μαζί με τους οπαδούς τους στο Δουβλίνο, γιόρτασαν τη μεγάλη επιτυχία, το βράδυ της Τρίτης.

Ο Γουόλτερς, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο μέρος και πλασέ έπειτα από κακή αντίδραση της άμυνας των Βόσνιων στην επανάληψη διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα, ωστόσο, λίγο πριν ευστοχήσει από το πέναλτι, εκτυλίχθηκε μια πολύ αστεία στιγμή…

Ο Τζέιμς ΜακΚλιν έκανε τις διατάσεις του έξω από τις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου ώστε να είναι έτοιμος να μπει στο ματς όταν θα του το έλεγε ο Μάρτιν Ο’΄Νιλ, μόνο που τη στιγμή του πέναλτι… εμπόδιζε έναν οπαδό στο βίντεο με το οποίο ήθελε ν’ απαθανατίσει το πρώτο γκολ.

«Τζέιμς, σκύψε λίγο…» φώναξε εκείνος στον διεθνή Ιρλανδό ποδοσφαιριστή, με τον τελευταίο να κάνει λίγο πίσω, να κάθεται στιγμιαία για να δει κι εκείνος τη φάση και να γυρίζει προς τον οπαδό για να σιγουρευτεί ότι πλέον δεν του εμπόδιζε το οπτικό πεδίο!

Δείτε το βίντεο με τον… τίμιο ΜακΚλιν:

Πηγή: Gazzetta.gr