Home SPORTS NEWS Έζησε τον τρόμο για το παιδί του ο Τότι

Έζησε τον τρόμο για το παιδί του ο Τότι

toti


Σοκάρει στην Ιταλία η αποκάλυψη που προέκυψε από τη δίκη των μελών της μαφίας, με ένα μέλος να αναφέρει ότι οργανωμένος της Ρόμα είχε προσπαθήσει να απαγάγει το παιδί του Τότι!!! Μιλάμε για είδηση που αποτέλεσε την Τρίτη πρώτο θέμα στην εφημερίδα «Il Tempo» και προέκυψε από την κατάθεση ενός εκ των κατηγορουμένων στη δίκη της «Mafia Capitale», που γίνεται αυτή την περίοδο στην Ιταλία!

Συγκεκριμένα, ο Λούκα Οντεβάιν ανέφερε ότι είχε οργανωθεί από έναν οπαδό της Ρόμα να απαγάγει τον γιο του αρχηγού της ομάδας όταν το παιδί ήταν ενός έτους, δηλαδή, το 2006, αλλά ο διεθνής άσος κατάφερε να αποτρέψει τα σχέδιά του.

Η εφημερίδα «Il Tempo» υπογραμμίζει ότι ο Λούκα Οντεβάιν ομολόγησε στους δικαστές ότι γνωρίζει αυτό τον οργανωμένο οπαδό της Ρόμα, ο οποίος είναι πρώην κατάδικος και ενδεχομένως μέλος της μαφίας! Αυτός φέρεται να είχε βρει ένα οικόπεδο σε μια απομονωμένη περιοχή για να κρατηθεί ο μικρός.
Ο Οντεβάιν αποκάλυψε ότι ο πρώην κατάδικος, που οργάνωσε αυτή την υπόθεση, του αποκάλυψε ότι είχε προσφέρει και 50.000 ευρώ στο «δεξί χέρι» και προπονητή του Τότι, Βίτο Σκάλια, για να βοηθήσει στην απαγωγή του μικρού!!!

Σύμφωνα με την «Il Tempo» ο Τότι, που πλήρωσε έξι αστυνομικούς, όταν εκείνοι ήταν εκτός υπηρεσίας, για την προστασία των μελών της οικογένειάς του, καθώς κάτι είχε καταλάβει… Ο 39άχρονος άσος γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να μετακομίσει με την οικογένειά του σε βίλα υψίστης ασφαλείας, ενώ έστειλε το παιδί του στην αμερικανική σχολή, η οποία στεγάζεται σε κτίριο που φυλάσσεται πολύ καλά!

Η συγκεκριμένη εφημερίδα αναφέρει πάντως ότι από την έρευνα που έχει αρχίσει η ιταλική αστυνομία δεν έχει προκύψει-μέχρι στιγμής-κάποιο σημαντικό στοιχείο.

Σε ότι αφορά στη δική των συγκεκριμένων μελών της μαφίας να αναφέρουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο οι ιταλικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη αρκετών ατόμων. Αυτά φέρεται να είναι μέλη της ιταλικής μαφίας. Επίσης, συνελήφθησαν και δημόσια πρόσωπα που είχαν επαφές μαζί με αυτά τα μέλη της μαφίας, με την κατηγορία για κατάχρηση μεγάλων ποσών του δημοσίου. Χρήματα που προορίζονταν για δημόσιες υπηρεσίες, άλλες ανάγκες των πόλεων, κυρίως της Ρώμης, καθώς και για την αντιμετώπιση της μαζικής εισροής μεταναστών. Έτσι, κατά την διαδικασία της δίκης αποκαλύφθηκε και αυτό το τρομερό θέμα που αφορά την οικογένεια του Φραντζέσκο Τότι.

 

Buongiorno! Ecco la nostra prima pagina di oggi. Come ogni mattina vi aspettiamo in edicola e sul nostro sito www.iltempo.itSeguici anche su Twitter @tempoweb

Posted by Il Tempo Quotidiano on Tuesday, 10 November 2015

Πηγή: Pamesports.gr