Home SPORTS NEWS Η δικαιολογία του Φέρντιναντ για να μη συναντήσει τον Τέρι…

Η δικαιολογία του Φέρντιναντ για να μη συναντήσει τον Τέρι…

ferdinand-terry


Οι δυο τους, ούτε που μιλιούνται πλέον παρά τα όσα έχουν περάσει μαζί όσο βρίσκονταν στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Κάθε δεσμός που υπήρχε μεταξύ τους διεκόπη το 2011, με την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης που βάρυνε τον αρχηγό της Τσέλσι σε παιχνίδι με την ΚΠΡ, όταν και είχε φραστική διαμάχη με τον αδερφό του Ρίο, Άντον Φέρντιναντ.

Η ιστορία τράβηξε μέχρι τα δικαστήρια, με τον Τέρι να αποδεικνύεται αθώος και την οικογένεια Φέρντιναντ να μην επιθυμεί πλέον καμία συναναστροφή μαζί του. Ούτε με τον άσο της Τσέλσι, ούτε με τον Άσλεϊ Κόουλ που είχε πάρει το μέρος του πρώην συμπαίκτη του στους «μπλε».

Το Σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι που κανόνισε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για τη Unicef, με τον Άγγλο σούπερ σταρ να φοράει ξανά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να έχει προπονητή για 90 λεπτά, ξανά, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, συμπεριελάμβανε τους Τέρι και Φέρντιναντ στην ίδια ομάδα.

Φάνταζε εξαιρετικά ενδιαφέρον που τόσο καιρό κανείς από τους δύο δεν είχε αποχωρήσει από τα σχέδια που είχαν γίνει, αλλά τελικά, το έκανε ο παλαίμαχος αμυντικός της Γιουνάιτεντ, επικαλούμενος πρόβλημα στη γάμπα και αδυναμία…

Πάντως, τα όσα έλεγε ακόμα και πέρυσι για το γεγονός πως δεν μπορούσε να συγχωρήσει τον Τέρι και δεν ήθελε να τον αντικρίσει ξανά, μάλλον είναι η μοναδική αιτία που δεν θα πάρει μέρος στο φιλανθρωπικό παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ»…

Πηγή: Gazzetta.gr