Home SPORTS NEWS Νεϊμάρ: «Όταν δεν παίζω, δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο»

Νεϊμάρ: «Όταν δεν παίζω, δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο»

neymar


Toυ αρέσει να αγωνίζεται, να προσφέρει θέαμα και να σκοράρει! Να παρακολουθεί ποδόσφαιρο είναι κάτι που δεν του αρέσει. Αυτό εξομολογήθηκε ο Νεϊμάρ σε συνέντευξή του στο «BeIN Sports».

«Ήταν μια σπουδαία στιγμή. Παντα ονειρευόμουν μια μέρα σαν αυτή. Ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου», είπε ο Νεϊμάρ για το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Το Βραζιλία-Αργεντινή μοιάζει πολύ με το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται να είναι ένα πολύ δύσκολο ματς», απάντησε σε σχετική ερώτηση για τα ντέρμπι που παίζει με τις ομάδες που εκπροσωπεί.

Για την φετινή εξαιρετική σεζόν που διανύει είπε: «Αυτή είναι η καλύτερή μου σεζόν, παίζω με τον τρόπο που μ’ αρέσει. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αισθάνομαι σα να είμαι σπίτι μου. Η πρώτη χρονιά ήταν διδακτική, η δεύτερη ήταν καλύτερη» και συνέχισε:

«Πάντα μ’ άρεσε ο τρόπος που παίζει η Μπαρτσελόνα κι οι παίκτες. Προσαρμόζομαι στο παιχνίδι τους. Ο Λουίς Σουάρες και γω πρέπει να τρέξουμε για να βρούμε χώρους να πάρουμε πάσες απ’ αυτούς τους σπουδαίες παίκτες. Δεν ξέρω αν εμείς (Νεϊμάρ, Μέσι και ΣΟυάρες) είμαστε οι καλύτεροι αλλά η ομάδα διαθέτει σπουδαίους παίκτες. Ελπίζω ότι μπορούμε να είμαστε στην καλύτερή μας φόρμα για πολλά χρόνια», για να συμπληρώσει:

«Δεν μ’ αρέσει να παρακολουθώ ποδοσφαιρικούς αγώνες όταν δεν παίζω για την Μπαρτσελόνα. Δεν παρακολουθώ αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν μ’ αρέσει να παρακολουθώ άλλες ομάδες».

Πηγή: Gazzetta.gr